70 százelékig le vagyok százalékolva, és skizofréniával van. Plusz gondnokság alatt vagyok. De anyám is orvos és, mivel idén érettségizek, elgondolkodtam azon, hogy orvosi egyetemen tanulnék tovább.lehetséges?
SOTE-n kérnek, ilyen anamnézis lapot, hogy tölts ki.
Ismerősöm antipszichotikumokkal csinálta végig az orvosit, most rendel. Neki bleuform pszichózist vagy mit írtak, asszem.
Nem tudom, melyik egyetemen kutatnak ilyeneket Magyarországon, van egy tippem, hogy orvosin, nem TTK, de nem tudom. Külföldön biztos több helyen.
Több Ismerősöm, meg biológia után ment orvosi egyetemre kutatónak és ott is phd-zot.
Lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy mindek van nevezve, lehet affektív pszichózisa volt, nem vagyok teljesen tisztában a diagnózisaival, hónapokat töltött a pszichiátrián, magas mennyiségben kapott antipszichotikumokat, a kollégiumban volt, hogy magánkíbül kezdett üvöltözni tombolni.
Volt szobatársam félt tőle mert egy kollégiumba kerültek, ő mesélte, ezt a tombolásos dolgát, amilyenjei az egyetem előtt is rendszeresen voltak.
Egyébként nem is írtam, hogy diagnózisnak adták volna, de nyílván nem ilyen akut tömeg pszichózisa volt ami koncerteken szokott lenni.
Amiatt írtam, hogy sokmindent el lehet érni súlyos betegségekkel, Közgáz Nobel díjat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!