70 százelékig le vagyok százalékolva, és skizofréniával van. Plusz gondnokság alatt vagyok. De anyám is orvos és, mivel idén érettségizek, elgondolkodtam azon, hogy orvosi egyetemen tanulnék tovább.lehetséges?
Lehet kutató, de le van százalékolva. Ez ott sem előny
A kutatónak is felelőssége van
Amennyiben tényleg van rá esély, hogy ne legyél gondnokság alatt mire elvégzed akkor talán lenne értelme.
Nem tudom mennyire vagy tisztában a felvételi követelményekkel (emelt biosz + emelt fizika/kémia), + intézményi pontnak 50 pontos felvételi elbeszélgetés (ahol bár orvos gyerek vagy, ha megemlíted, hogy van valami problémád valószínűleg lehúzzák a pontjaid). + erre jön rá az 50 plusz pont amit a Semmelweisen majdnem lehetetlen neked átlagos gimisként összekaparni, hacsak nem vagy zseni. Nem lebeszélni akarlak, csak szerintem necces. Vagy nem feltétlenül a SOTÉra kell fókuszálnod.
Ha a kutatás érdekel, akkor a bionikát és biosz BSc, + valami olyan mestert ajánlok, amilyen irányban szívesen kutatnál (pl idegtudományi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!