Más nem találja ezeket a manoszférás átveréseket végtelenül károsnak?
Figyelt kérdés
Egy ideig követtem a manoszférát, Hamzát leginkább. Add néhány legitim tanácsot de nagyrészt átb'szás az egész. Azt hiszi hogy mindent tud az étkezésről, ez a "edd azt amit az őseink, bogyók, zab meg mit tudom én" és ne feldolgozott gyorskaját. Csak szegénynek nem jut el a tudatáig hogy a zabot is feldolgozzák, a gyümölcsöket is feldolgozzák manapság és génkezelik. De jah ezt ették az őseink és vígan éltek 30 évet hacsak át nem ment rajtuk egy mamut hamarabb. Teszem hozzá ha valaki arra kényszeríti magát hogy zabot egyen meg miegymást akkor rohadt egészségtelen viszonya alakulhat ki az étellel ami pszichológiai problémákhoz vezet. Meg ez a másik ostobaság hogy tartsd vissza a spermádat aztán sokszorosára nő a tesztoszteron szinted és a nők ezt kiszagolják.. Annyit fogsz elérni hogy kifolyik magától, esetleg frusztrált leszel, nem tudsz aludni, vagy begyullad a prosztatád ha nem maszturbálsz. Ha alacsonynak érzed a tesztoszteron szinted nézesd meg orvossal, ne ilyen megélhetési csődörökre hallgas.. Azt hiszi hogy amiért kigyúrta magát tud mindent a testépítő sportágról, holott szerintem egy tanulmányt sem olvasott el, ugye a sporttudomány rendszerint újabb és újabb eredményeket mutat. Nem lehetne büntetni az ilyet valahogy? Kb tönkreteszi a férfiakat ez szerintem.2023. nov. 1. 05:15
1/3 anonim válasza:
Csak a szexualis reszéhez tudok szólni. Ha vki kapcsolatban pl nem csalja a párját nem masztizik akkor sokkal jobban akar engem a párom udvarol kedves es aztán sokkal szenvedelyesebb a szex is.
Nem azt értik alatta hogy tarsd vissza az idők végtelenségéig.
2/3 anonim válasza:
Én a kaja részéhoz tudok hozzászólni. Nyilván ma már mindenbe beleszól az ember, akár csak trágyázással, de azért nem mindegy, hogy csak ennyibe, illetve levágja az állatot, vagy beletesz ízfokozót, tartósítószert, csomósodásgátlót, állag javítót, színezékeket, emulgeálószereket... Stb. Plusz emellé telenyonja még sóval, cukorral, zsírral. Csak hogy biztosan ehető legyen.
A zabkása pedig pont baromi finom, ha jól ízesíted. Nem leszel anorexiás, meg ilyenek, ha eszel belőle... :D
3/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a zabot, sem a túrót.
2023. nov. 2. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!