Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A manoszféra inkább káros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A manoszféra inkább káros vagy hasznos a férfiakra nézve?

Figyelt kérdés
Én Hamzát követtem egy ideig, Andrew Tatetől egy két beszédet hallgattam meg. Igazából csak összeollóztam Hamza tanácsaiból azt amiről úgy gondolom hogy jobb lehet tőle az életem és átültettem a gyakorlatba. Újra beleszerettem a súlyzós edzésbe, jobban nézek ki, és a vizsgálati eredményeim is jobbak lettek, konkrétan helyreálltak mióta mozgok és vitaminokat szedek/úgy étkezem. Áltudományos dolgokkal sosem tudtak beetetni, azóta már nem követem a manoszférát.
2023. okt. 10. 21:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Semleges csajozási szempontból. Akik a nőknél sikeresek, azok enélkül is sikeresek, mert vonzónak születtek vagy nőttek fel. Akik nem sikeresek a nőknél, azok pedig ettől sem lesznek azok, mert vonzó arcot vagy nagy testmagasságot nem kap senki ezektől. Ha más dolgokban te valamiért jobban érzed magad ezektől, amiket írtál is, akkor hajrá!
2023. okt. 10. 23:12
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Vannak olyan tagjai akik sok embernek segítettek, meg nyilván vannak olyan dolgok amik pozitívak lehetnek az ember életére. Nem rossz hogy népszerűsítik a sportot, az edzést, azt hogy tedd oda magad a kerrieredben és dolgozz az álmaidért stb. A nőkkel meg a parkapcsolatokkal kapcsolatos dolgok tekintetében én távolságot tartanék a manoszférától, sajnos elég sokan becsusznak kemenyebb noellenes nézőpontokba, ami hosszabb távon kb minden kapcsolatodat meg a hétköznapi életedet is mergezni fogja.

Ami még baj vele hogy tele van anyagi haszonra hajtó sarlatán csalokkal (pl. Fresh&Fit, Pearl Davis, Rollo Tomassi, + kb az osszes ilyen szabadulj ki a Mátrixból ecommerce/dropshippinggel, szerezz pénzt és akkor jönnek rád a r*bancok dumát toló Andrew Tate klón csávó/csaj). Mondjunk mostanában mintha a yt megunta volna ezeket a csalókat, mert több demonetize és hasonló ütést is kaptak az utóbbi időben.

2023. okt. 10. 23:12
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Hamza egyébként eleinte mindenképp a jobbak közé tartozott, az utóbbi időben sztem kicsit szektas lett a közössége, meg elég szépen jelenik meg nála azért broscience is.

Én Andrew Hubermant kedvelem mert olyan témákat érint amiket a manoszféra is, de ő egy jófej fickó és remek tudós, nagy szakértelemmel. Plusz követi is gyakorlatban amit beszél.

2023. okt. 10. 23:14
 4/17 A kérdező kommentje:
Hamza nem tisztelte előtte Andrewt aztán már mégsem? Amúgy testépítéssel kapcsolatban nincs sok tudása, az egész broscience. Jordan Peterson meg nem tudom már komolyan venni mert nonstop sír meg nyivákol valamin.
2023. okt. 10. 23:28
 5/17 anonim ***** válasza:

A mainstream manoszféra emberek 99%-a összefoglalható két dologban:

1. legyél gazdag

2. gyúrj

Ennyi.

Nyilván nem káros egyik sem, csak az a baj az igazságnak, ha van is benne igazság, csak egy részét említik és borzasztóan leegyszerűsítik a dolgokat.

A gyúrás dolgot megértem, mert egy átlag fizetéssel is kivitelezhető, sőt akár otthoni edzés stb. is megoldható ha nagyon akarja az ember.

De ha ezt kibővítjuk arra, hogy sportolj akkor az is tényleg megoldható, tehát ez a része a dolognak oké.

Na most a pénz, a gazdagság az már nehezebb téma. Mert azt elfelejtik mindig mindenki, hogy igen, vannak akiknek bejön az élet, mert szerencsések voltak, jó helyre születtek, jó szülői hátterük volt, kellően intelligensek és jó kapcsolatokat sikerült kiépíteniük. De akikre ez mind igaz, még akkor sem biztos, hogy valóban sikeresek lesznek. Akik reflektor fényben vannak ők a 0,001%-hoz tartoznak, szóval a nagy többség el fog bukni garantáltan és csak páran lesznek akik ki tudnak törni, kiemelkednek.

Szóval a dolog olyan szempontból káros, hogy fals reményekkel kecsegtet és NEM a valóságot, a realitást mondják el.

Mert mi a realitás?

Az, hogy nem vagyunk egyformák, már születésünktől fogva kvázi eldől, hogy mi az a maximum amit ki tudunk hozni magunkból. Mindenkinél van egy plafon és még ha a körülmények (a genetikai tényezőn kívüli körülmények) megfelelőek, szinte tökéletesek akkor sem biztos, hogy sikerül elérnünk azt.

És igen, az is tény, hogy vannak akiknél a plafon, a legtöbb amit ki tudnak hozni magukból, egy átlag embernél a legalja szint.

Pl. a cigánysoron már az is hatalmas teljesítmény, ha valakinek sikerül elérni, hogy reggel egyáltalán felkeljenek vagy hogy a gyerek egyáltalán iskolába elunduljon. Egy átlag embernél ez pedig eléggé természetes.

2023. okt. 11. 06:28
 6/17 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=eSa7vUSg6pc

Mielőtt "gay for Hamza" leszel, szerintem nézd meg róla ezt a fenti videót, hogy ő igazából csak átveri a csajozásban elkeseredett fiatal srácokat és lehúzza őket rengeteg pénzzel. Egyébként ajánlom ezt a youtube csatornát, ahol ez a linkelt videó is van. Ez valóban az igazat mondja az életről, világról. Két brutálisan jó rövidebb videó:

https://www.youtube.com/watch?v=XsPBBB0B2ko

https://www.youtube.com/watch?v=5KwCYYbGR64&

5. Azt pedig sosem mondják ki, hogy lehetsz te egy iszonyú kigyúrt és gazdag ember, de még ezekkel sem nagyon fogsz tudni a nőkben őszinte, természetes, ösztönös vonzalmat gerjeszteni magad felé úgy, ahogy egyszerűen csak jóképűnek és magasnak születve tudnál egy percet sem dolgozva a gazdagságodon vagy izmaidon.

2023. okt. 11. 09:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem egy nagy találmány, hogy ha mozogsz és egészségesen táplálkozol akkor.... egészségesebb leszel:D Ehhez nem kell manoszféra, bármelyik orvos vagy... lényegébne bárki megmondja:D A csapból is ez folyik konkrétan.
2023. okt. 11. 09:52
 8/17 anonim ***** válasza:
7. Igen, csak a legtöbb embernek kell valamilyen motiváció, valamilyen magyarázat, valami amitől elkezdi. Lehet ez egy barát, egy influencer, egy rokon, valaki. Attól, hogy ezt mondja valaki a tévében és ezt olvasni egy cikkben, csak attól senki nem fogja elkezdeni. Ha ez így lenne, akkor mindenki tökéletesen élné az életét.
2023. okt. 11. 10:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Most az, hogy BÁRMI miatt elkezdtél edzeni és javítani az egészségeden, messze nem jelenti azt, hogy a manoszféra micsoda kedvező hatással van a férfiakra 😀 gyúrni nőgyűlölet és nonszensz ideológiák nélkül is gond nélkül lehet...
2023. okt. 11. 15:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Én mindenfajta incelkedés és pua tanfolyam nélkül is szívesen levezetem bárkinek, hogy mozogni egészséges 😂
2023. okt. 11. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!