Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A manoszféra inkább káros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A manoszféra inkább káros vagy hasznos a férfiakra nézve?

Figyelt kérdés
Én Hamzát követtem egy ideig, Andrew Tatetől egy két beszédet hallgattam meg. Igazából csak összeollóztam Hamza tanácsaiból azt amiről úgy gondolom hogy jobb lehet tőle az életem és átültettem a gyakorlatba. Újra beleszerettem a súlyzós edzésbe, jobban nézek ki, és a vizsgálati eredményeim is jobbak lettek, konkrétan helyreálltak mióta mozgok és vitaminokat szedek/úgy étkezem. Áltudományos dolgokkal sosem tudtak beetetni, azóta már nem követem a manoszférát.
2023. okt. 10. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy a Huberman-os válaszomat mi a büdös faxotokért kellett 0ra pontozni? Egyik leghitelesebb arc és tök kiegyensúlyozott is
2023. okt. 11. 18:29
 12/17 anonim ***** válasza:

6os "ezekkel sem nagyon fogsz tudni a nőkben őszinte, természetes, ösztönös vonzalmat gerjeszteni magad felé úgy, ahogy egyszerűen csak jóképűnek és magasnak születve tudnál egy percet sem dolgozva a gazdagságodon vagy izmaidon."

Ezt egy csomószor leirjatok de ilyen ember szerintem amúgy iszonyú kevés van. Azok a ferfimodellek akikre ti blackpillerek nyaladzotok meg veritek a faxotokat sokat foglalkoznak magukkal, amellett persze hogy kiemelkedően jó adottságokkal születtek.

Attól hogy a teste nem a gymbro/magát fossá dirty bulkingoló erőemelő sztenderd alapján izmos, a modellnek ugyanúgy van egy kőkemény rendszeres edzésterve, amiből ti lehet egy alkalmat se bírnátok mert itt gyk-n jár a pofatok csak. Szinte mindegyik diétázik, egy csomót költ bőrápolásra, műtétet csinaltat adott esetben stb. Ezt kicsiben a nagyon jóképű civil emberek is csinálják mert egy magas, kiemelkedően jóképű összképet is elronthat egy csomó minden, pl elhízás, ápolatlanság.

Ezek az emberek is sportolnak, foglalkoznak a kulsejukkel max nem kötik a te orrodra mert egy random idegen vagy. Egy csomó ilyen vonás (pl "lapátáll") amikrol itt fantazialni szoktatok egy magasabb testzsir% mellett nem is feltétlen látszik.

Sztem téveszme hogy nekik ez csak így van.

2023. okt. 11. 18:38
 13/17 anonim ***** válasza:

12. Én nem vagyok incel, csak blackpilled. Egy 29 éves, fiatal arcú, jóképűnek mondott, 197 cm magas srác vagyok. Sok nő vonzódik hozzám, akár napi szinten látva, akár pl. az utóbbi 1 éves szexuális sikereim alapján. De sokat olvastam/olvasok a neten blackpill és incel témákban. Tizenévesen és kora huszonévesen nekem is voltak problémáim a csajozásban, de főleg családi és ahhoz köthető lelki okokból.

Fent vagyok looksmaxx fórumon is, ott is sok szó van edzésről, fogyásról. A nyáron én is 13 kilót fogytam 96-ról 83 kilóra. Amiket írtál az utolsó nagy bekezdésben, azzal én is mind tisztában vagyok, egyetértek és egy részét magam is követem. (Bőrápolás, fogyás, edzés.) Viszont ezekhez kellenek a jó alapok is. Főleg jóképű arc, kisebb részt testmagasság. Hiába figyel mindenre valaki, amit te felsoroltál, ha nem született top 5-10%-ba tartozóan jóképű arccal, akkor a nők számára igényesen, lefogyva, kigyúrva, jó skincare rutinnal is láthatatlan marad.

Nem azt mondom, hogy "nekik csak úgy van ez" csak hogy a jóképűség és magasság ezerszer több valódi szexuális vonzalmat generál, mint a gazdagság és kigyúrtság, miközben előbbiekért sokkal kevesebbet kell tenni.

2023. okt. 11. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:

"jóképűség és magasság ezerszer több valódi szexuális vonzalmat generál, mint a gazdagság és kigyúrtság"

De ezt honnan tudod amúgy? Az előbb írtad le hogy mennyit teszel azért hogy a legjobb formádat hozz. Fogytál, apolod a bőröd, edzel stb és mégis azt írod hogy a magassagodon meg a jóképűségeden múlik a legtobb. De ez nem magától van, ha elhízott lennél akkor a zsír megjelenne az arcodon kikerekedne, nem lennének élesek a vonásaid. A magassagod persze meglenne de logna kicsit a hasad, nem lennenek jók az aranyaid nem állnának olyan jól

a polók ingek. 197cm vagy fasza és tényleg nagy előny, de mennyi minden más ad ahhoz hogy jól nézel ki, te magad írtad őket.

Nem értem, leirsz sok mindent amivel teszel a kinezetedért, amikre figyelsz de közben lefitymalod a jelentőségét, és olyat írsz hogy eleve a top 5-10% férfiba kell születni, amúgy minek csinál bárki bármit úgyis láthatatlan lesz.

Looksmaxx-et nem kommentalom ritka ijesztő oldal. Magukat autistazo csavok fantáziálnak arról hogy öngyilkosok lesznek mert 178 centi magasak...

2023. okt. 11. 20:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Honnan tudom? Egyrészt a való életből, másrészt erről lehet olvasni kutatásokat. Nem olyanokat, amiket az incelek találtak ki, hanem amiket egyetemek és kutatóintézetek végeztek. Én pedig edukálom magam és szoktam ilyen kutatásokról olvasni. Itt van pl. rengeteg ilyen kutatás, amiknek rövid összefoglalóira (vagy legalább az összefoglalók címeire) te is nyugodtan ránézhetsz.

[link]

Saját magam példája: Néztem ki úgy, mint egy rakás szar sajnos. Voltak olyan évek, hogy nagyon elhagytam magam, függőségben szenvedtem, igénytelen is voltam a megjelenésemre. És igen, akkor nem tetszettem a nőknek. De egyrészt én ANNYIRA jóképű sem vagyok, ha ez így makes sense neked. Tehát nem chad vagy gigachad vagyok, hanem csak chadlite, esetleg HTN (high-tier-normie), aki sok halo-effectet kap a magassága miatt. Vagy érthetőbben a 10-es skálán nem 9 vagy 10-es, hanem inkább 7-8-as pasi vagyok arcra. Ami még mindig elég jó a mai kegyetlen randizási világban, a magasságommal megtámogatva, hogy sikeres legyek a nőknél, ha figyelek magamra és belül is rendben vagyok (ezzel is voltak gondok, hagy ne mondjam), de ha elhanyagolom magam, akkor nem leszek sikeres.

Na, de ez nem is csak rólam szól. Nekem vannak jó alapjaim egyszerűen. (Ezt most nem dicsekvésből írom, csak tényközlésként. Jó alapokkal születtem, nem tehetek róla, mint ahogy az sem, aki nem.) Akinek nincsenek jó alapjai, az hiába teszi meg ugyanezeket, nem lesz sikeres a nőknél. Én napi szinten rengeteg "incel in denial" férfival találkozom, olyanokkal, akiknek 25-30-35 éves létükre volt kb. 0 vagy 1 barátnőjük és ennek kizárólag a kinézetük az oka. És nem undorítóak vagy igénytelenek, csak egyszerűen nem jóképűek + nem is magasak többnyire. Mivel már mindent blackpilled szemmel is látok, ezért mindig minden férfi ismerősömnek látom és végiggondolom az életét ilyen szempontból.

A gyakorikerdesek.hu-ról is legalább annyi rossz dolgot el lehetne mondani, mint a looksmax.org-ról. Ott is bőven lehet értéket találni a sok szemét között és ott is vannak emberek, akikkel lehet értelmesen kommunikálni.

2023. okt. 11. 22:55
 16/17 anonim ***** válasza:

6-os: ismerem az általad linkelt csatornát (régebben ITV), ő talán a legobjektívebb mindegyik hasonló tartalomgyártó közül és a legnagyobb igazságokat fedi fel.

Szóval nem egyszerűsíti le arra a dolgokat, hogy "szarul nézel ki, genetikailag fos alapokkal indulsz = esélytelen".

Ahogy itteni válaszokból is látszik a blackpill nem csak egy "incel teória", hanem tudományos tényeken alapul nagyrészt. Kutatások bizonyítják az igazát. Szóval nem csak akkor lesz érvényes a dolog, ha te sikertelen vagy a nőknél, hanem ez mindenkire vonatkozik.

És nem az a lényeg, hogy "hú neked 2,3mm-el rövidebb az arcodban bizonyos csont, akkor már nem lehet SOHA kapcsolatod" vagy "csak 178,2cm vagy akkor biztosan nem lesz soha senkid"...

A blackpill semmi más mint hétköznapi nyelven megmagyarázni az alapvető emberi biológiát, hogyan is működik VALÓJÁBAN a szexualitás, a vonzalom.

És ebben a legalapvetőbb tényező, hogy elfogadjuk, hogy a külsőn múlik nagyrészt az átlag ember szintjén. Szóval igen, vannak extrém, kilógó példák, de nem ezeket kell a nagy többségnek alapul venni. Ugyanaz mint a gazdagság, ahogy korábban is írtam. A kőgazdag emberek, többet lehetnek reflektorfényben és tűnhet úgy, hogy ez az átlagos, de attól még ők egy nagyon nagyon szűk kisebbséget képviselnek.

A külső terén sem állítja senki hogy a topmodellek szintjét kell hozni, mert igen, az legtöbbször iszonyatosan sok munkával is jár, de attól még az igaz lesz, hogy genetikailag meghatározott dolgokon, mint az arcformánk, a csontozatunk, a magasságunk, a szemszínünk stb. fog jelentős mértékben múlni a sikerességünk és igen, a sikertelenségünk is. Mert csomó dologról nem tehet az ember, mégis taszító lesz a legtöbbek számára.

2023. okt. 12. 06:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Hajrá, tanulmányozzatok továbbra is blackpill alapon az ismerőseiteket. Szép estét és kellemes időtöltés!
2023. okt. 12. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!