Tegnap éjjeli halántékkoccanás okozhat problémát?
Kislányommal egy ágyban alszunk,ráfeküdt a kis buksijával a párnámra én meg nem vettem észre lefeküdtem ráhajtottam a fejem a párnára sötétben és neki koccantam a bal oldali halántékommal,nekem eléggé fájt a koccanás, de ő semmit sem érzett belőle fel sem kelt rá szerencsére.
Viszont nekem az éles hirtelen koccanás fájdalmán kívül egy pár mp-re így le is zsibbadt a bal oldali arcom ott a halánték arccsont vonalán,aztán lefeküdtem semmi probléma nem volt,ez ugye hajnalban volt.
Volt már hasonló eset de ez a pár mp-ig tartó zsibbadás furi volt.
Ma reggel felkeltem semmi probléma,csak egy kicsit még mintha érezném hogy ott a koccanásnál érzékenyebb a halántékom,ezért ma pl.az edzést hanyagolom is.
Nemtudok orvoshoz menni sajnos nincs tb-m egy ideje,de gondolkoztam rajta hogy felhívom azért az orvost.
"nincs tb-m egy ideje"
És mit mondasz majd a kicsinek, mikor kenyérre sem lesz pénz mert megjelent a nav?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!