Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félek, hogy a vakcinaellenesek...

Félek, hogy a vakcinaelleneseknek van igazuk! Mit tegyek? Nem akarok a kínai vakcina miatt meghalni 30 év múlva! (sajnos? már felvettem 2x!)

Figyelt kérdés
2023. okt. 28. 16:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
2023. okt. 29. 09:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed? Hogy jól döntöttél -e? Mert enyhe provokációt érzek a válaszaidban.
2023. okt. 29. 10:37
 13/17 A kérdező kommentje:
hogy jól döntöttem-e.
2023. okt. 29. 10:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem döntöttél jól!
2023. okt. 29. 10:50
 15/17 anonim ***** válasza:
De ezt majd neked kell eldönteni.
2023. okt. 29. 10:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Vakcinallenesként mondom, hogy nem kell aggódnod. A kínai teljesen hagyományos vakcina, nem is annyira hatásos, mint az RNS alapúak, de nem is merült fel annyi mellékhatás. De még aki Pfizer-t adatott be, annak sem érdemes félnie, ha eddig nem volt baj, valószínűleg ezután sem lesz. Félelem helyett (illetve szarkazmus helyett) inkább legközelebb jobban gondolja meg mindenki, hogy beadatja-e csak azért, mert a szakértők egy bizonyos, a média által előtérbe helyezett csoportja azt mondja. Ha nem adatod be, nem lesz mellékhatás, ez ilyen egyszerű -- én így tettem. Munkahelyet lehet újat találni, a mellékhatás viszont élethosszig is tarthat, bár ismétlem, vakcinaellenesként mondom, hogy a többségnél azért nem volt súlyos gond, de az a kevés is SZERINTEM SOK.
2023. okt. 29. 15:42
 17/17 anonim ***** válasza:
16. Munkahelyet lehet újat találni, a mellékhatás viszont élethosszig is tarthat, mondjuk a halál vagy hogy élete hátralevő részéig nyomorék lesz. Nem mindegy.
2023. okt. 29. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!