Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A nők miért nyomják ki a...

A nők miért nyomják ki a hasukat, vagy miért tolják ki a pocakot terhesen is és nem terhesen is?

Figyelt kérdés

#ruha #fájás #súlyfelesleg #kitolás #Ki nyomás #Terhesség pocak
2023. okt. 28. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok terhes, de van felesleg a hasamon. Nekem nem komfortos, ha elszorítom, úgyhogy általában inkább lazább szabású nadrágot veszek és csak annyira húzom meg az övet, hogy rajtam maradjon. "Kitolva" soha nem volt a hasam, terhesen sem. Annyira áll ki, amennyire magától.
2023. okt. 28. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Huh. Erről a kérdésről az jutott eszembe, amikor kamasz koromban kiszélesedett a csípőm, és az egyik fiú osztálytársam viccesen "utánozta", ahogy állok: kitolta oldalra a fenekét. Én nem toltam ki semmit, hanem szimplán csak a testsúlyomat az egyik lábamra helyezve álldogáltam :)

Egyébként a kérdésre válaszolva, nézz utána a lordosisnak, valószínűsítem, hogy erre gondolsz, de ezt se csinálja senki direkt, ez egy gerincrendellenesség.

2023. okt. 28. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
6%

De, tényleg sok így áll:

[link]

Tüdőgatyával meg főleg idétlen.

2023. okt. 28. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Várandós vagyok hatalmas pocakkal. Nem tolom ki, egyszerűen próbálok nem túl pingvinesen járni, ehhez viszont az kell, hogy jól kihúzzam magam, amitől nyilván a hasam előrébb fog állni. Nem kell kitolnom, hogy látszódjon, baromira várandós vagyok.
2023. okt. 28. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Mondom, hogy gerincprobléma miatt lehet ilyen, és nem direkt állnak így. Férfiaknak is ugyanúgy lehet egyébként:

[link]

2023. okt. 28. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
3-as, amit linkeltél az majdnem szabályos kihúzom magam-állás, scoliois és egyéb tartáshibák nélkül :D, de én pl előre billentem a csípőm, mert hátfájdalmam és gerincproblémám van (amit kamaszként nem kezeltek, így fáj, ha kihúzom magam).
2023. okt. 29. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:

6.

Hát de hol van már a hasa? Nagyjából a lábujjai felett vagy még előbbre.

Így kell normálisan állni:

[link]

2023. okt. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!