Thaiföldi utazás 2 hétre 6 hónapos terhesen?
Nagyon sokáig próbáltuk összehozni a babát a férjemmel, mendősségi kezelésekre is jártunk majd úgy döntöttünk, hogy ha ennyire nem jön a baba inkább utazunk. Megbeszéltük a nővéremmel és párjával, hogy szilveszterkor elutazunk Thaiföldre, megvettük a repülőjegyeket mindannyian. Két hétre rá kiderült babát várok!
Nekem egyértelmű volt, hogy nem fogok tudni Thaiföldre utazni mert ott más baktériumok, vírusok vannak amik károsak lehetnek a magzatra de a nővérem szerint simán elmehetnénk.
A kérdésem az lenne, hogy én aggódom túl a dolgot, hogy nem vállaljuk be és nem megyünk el?
Biztos nem mennék. Nyaralni mehetettek bármikor, gyereked lehet többet nem lesz.
" nővérem szerint simán elmehetnénk"
Kit érdekel, hogy szerinte mi van. Felnőtt nő vagy, aki nemsokára anya lesz. Dönts már te a saját belátásaid szerint a saját életedről. Fogadni mernék hogy nem a nővéred fog rámenni lelkileg, ha lesz valami a babával.
Szerintem mindenféle oltás is kell oda, és nem vagyok biztos benne, hogy mindent beadnak-e a terhesség bármelyik szakában.
Én tuti nem mernék nekivágni, a repülőút is hosszú, magas a trombózis esélye, ott rengeteg olyan dologgal találkozik majd a szervezeted, amivel itthon nem, plusz mondjuk, ami nagyon sanszos, benyelsz egy hasmenést, akkor is óriási a kockázat, hogy terhesen hogy fog megviselni egy európaitól ennyire különböző helyen.
Ha nehezen jött össze a baba, ne kozkáztass, Thaiföld ott lesz 2 év múlva is.
Kérdező, pár hónap és felelős leszel egy gyerekért...
És azt se tudod vadidegenek nélkül eldönteni, hogy elmenj-e nyaralni?
Köszönöm a válaszokat.
Csak pontosítás végett, mi sem vállaljuk az utat és nem megyünk el, ezt írtam a kérdésemnél is.
Csak megszerettem volna tudni, hogy más velem van e egy véleménnyel vagy a tesommal. Most viszont megtudtam, hogy nem én látom rosszul a dolgot, köszönöm mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!