Terhesen ivott és dohányzott velem anyám, gyakran kapok el náthákat, gyenge vagyok, mind a 4 nagyszülőm rákban hunyt el 70-75 évesen. Így a 30-as éveimben számíthatok rákra?
Figyelt kérdés
2023. jún. 2. 21:17
2/17 anonim válasza:
Te most azt kérdezed, hogy rákenheted-e az őseidre a hajlamot, miközben nem vigyázol az egészségedre? Számíthatsz rákra, de nem azért, amiket leírtál, hanem azért, amit nem.
4/17 A kérdező kommentje:
Akkor hogy működik?
2023. jún. 2. 21:31
5/17 A kérdező kommentje:
Hogyan működik a rák, ha nem úgy, hogy alapvetően genetika és rátesznek a környezeti tényezők (nálam van még más is bőven)?
Hogyan tudnék még ennél is jobban vigyázni az egészségemre, hogy ez még normál keretek között maradjon?
Mi az, amit nem írtam le? 🤔
2023. jún. 3. 08:15
6/17 A kérdező kommentje:
Egyébként tudtommal a rákra nem tudunk hatni életmóddal.
Hacsak nem a dohányos rákokra, de ott a szennyezett levegő felül is írja.
2023. jún. 3. 08:16
7/17 A kérdező kommentje:
Tényleg hogy működik a rák, mert tudtommal pont így!!!
2023. jún. 3. 14:31
8/17 anonim válasza:
Nem tudjuk. Kérdezz meg egy orvost.
9/17 anonim válasza:
Vannak genetikailag örökölhető ráktípusok és vannak olyanok is, amik nem azok. Milyen típusú rákjuk volt? Arra keress rá a neten, hogy az a típus öröklődik-e!
10/17 A kérdező kommentje:
Apai nagymama: tüdő, jóindulatú agy, a tüdőráknak voltak áttétei később. Nem dohányzott, de szennyezett helyen lakott, ahogy én is.
Apai nagypapa: vérző húgyhólyag és áttétek
Anyai oldalt nem tudom :(
2023. jún. 6. 11:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!