Ekcémás szemhéjra mit ajánlanátok?
Szemorvost, bőrgyógyászt.
Krónikus esetben:
Általános immunerősítést, gyümölcsöket, mozgást, a test nyugalomba helyezését - vérnyomás, vércukor nrmalizálását, meditációt, relaxálást.
Kerülném a szemhéj irritálását, macerálását.
Akut esetben, ha még friss:
Esetleg a környéken - homlok, orca - szteroidos krémet, hogy a vérkeringés odaszállítsa a szemhéjra a szteroidot.
Rákeresnék, hogy az aloe vera levélből frissen kinyert finom gél milyen hatású ekcémára. Állaga alkalmassá teszi szemhéjra is.
Szoptatok, így a vitaminpótlás, immunerősítés alapból megvan. A mozgásszegény életmódra gondoltam a kialakulás okaként, ugyanis 2 hónapos pici mellett nincs még időm visszatérni a rendszeres sporthoz.
Köszönöm a segítséget, háziorvosnak mutattam de nem igazán foglalkozott a kérdéssel, jelenleg cicaplasttal kenem de nem sokat segít.
Nekem a bioderma atoderm direkt szemhéjra való krémje bevált.
Nyilván nem egy nap alatt, de gyakori kenegetéssel (egy nap többször is) pár nap alatt lehúzta.
Illetve nekem a bőrgyógyász kevertetett olyan szteroidos krémet, amit kenhettem oda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!