Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elalváshoz milyen vèny nèlkül...

Elalváshoz milyen vèny nèlkül kapható készítményeket ajànlanàtok?

Figyelt kérdés
Nehezen alszom el mostanàba ès ez kihat màr a közérzetemre is ezért szeretnék vmit ami konnyîti az elalvásomat

#Elalvàs
2023. jan. 11. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Az alvászavarok kezelésére többféle vény nélkül kapható készítmény áll rendelkezésre. Ilyenek lehetnek például:

Az értágító hatású gyógynövények, mint például a valeriana, a citromfű, az orbáncfű és a levendula.

A melatonin nevű hormon, amely természetes módon jelen van a szervezetben, és amelynek segítségével szabályozható az alvás-ébredés ciklus.

Az úgynevezett kamilla-alapú termékek, mint például a kamillatea, amelyek nyugtató hatásúak és segíthetnek az elalvásban.

A magnézium, ami alvás minőségét és a relaxációs tevékenységet segíthet,

A passzív infra-vörös fény terápiájával is segíthetünk az elalvásban,

Ezek a készítmények biztonságosak és általában nem okoznak mellékhatásokat, de mindig ajánlatos a kezelőorvossal konzultálni, mielőtt bármilyen új készítményt használna.

2023. jan. 11. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Melatonin a legjobb.Nekem csak ez vált ami természetes.
2023. jan. 11. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:
77%

8 hónapja küzdök ezzel, egy mély altatásos műtét után így maradtam. Azt hiszem mostmár mondhatom hogy így maradtam, ha eddig nem álltam vissza, mostmár nem is fogok.

Végig próbáltam az összes recept nélkül kapható terméket, a drogiriákét is.

Egyedül a bio melatonin vált be, azt gyógyszertárban tudsz venni.

2023. jan. 11. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!