Elalváshoz milyen vèny nèlkül kapható készítményeket ajànlanàtok?
Az alvászavarok kezelésére többféle vény nélkül kapható készítmény áll rendelkezésre. Ilyenek lehetnek például:
Az értágító hatású gyógynövények, mint például a valeriana, a citromfű, az orbáncfű és a levendula.
A melatonin nevű hormon, amely természetes módon jelen van a szervezetben, és amelynek segítségével szabályozható az alvás-ébredés ciklus.
Az úgynevezett kamilla-alapú termékek, mint például a kamillatea, amelyek nyugtató hatásúak és segíthetnek az elalvásban.
A magnézium, ami alvás minőségét és a relaxációs tevékenységet segíthet,
A passzív infra-vörös fény terápiájával is segíthetünk az elalvásban,
Ezek a készítmények biztonságosak és általában nem okoznak mellékhatásokat, de mindig ajánlatos a kezelőorvossal konzultálni, mielőtt bármilyen új készítményt használna.
8 hónapja küzdök ezzel, egy mély altatásos műtét után így maradtam. Azt hiszem mostmár mondhatom hogy így maradtam, ha eddig nem álltam vissza, mostmár nem is fogok.
Végig próbáltam az összes recept nélkül kapható terméket, a drogiriákét is.
Egyedül a bio melatonin vált be, azt gyógyszertárban tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!