Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A probiotikum készítményekben...

Szg74 kérdése:

A probiotikum készítményekben élő mikroorganizmusok vannak, vagy a bennük található kémiai anyagok aktivizálják jó irányban a szervezetünkben lévő baktériumokat, amikor használjuk ezeket? Jobb inkább kefirt, joghurtot fogyasztanunk?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 07:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Jobbak a joghurt félék.

A probiotikumok is tartalmaznak élőflőrát,de azzal csak azt viszed be, más dolgokkal egyéb tápanyagot is, illetve hogy természetes -jobb.

Olyan szintű probiotikumos támogatás betegség esetén javallott leginkább,a joghurt pedig a mindennapi étkezés részeként fejti ki legjobb hatását hosszú távon

2021. aug. 19. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A bolti kefirek és Joghurtok egy nagy rakás sz**ok, hőkezelik és ezzel minden bacit megölnek+tartósítószerek, egyéb mindenféle szerek. Ami rendes erjesztett termék ott a jó baciknak nyoma van, ezeket meg ha felnyitod silány semmik, mert erjedés hatására buborékok keletkeznének. De nem csak a bolti kefír meg a joghurt a rossz, hanem szinte minden ipari hulladék.
2021. aug. 20. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
#2 hőkezelik őket igen. De mielőtt belerakják a baktérium kultúrát. Különben nem lenne élőflórás. Tartósítószer meg nincs egyikbe se.
2021. szept. 5. 23:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!