Szg74 kérdése:
A probiotikum készítményekben élő mikroorganizmusok vannak, vagy a bennük található kémiai anyagok aktivizálják jó irányban a szervezetünkben lévő baktériumokat, amikor használjuk ezeket? Jobb inkább kefirt, joghurtot fogyasztanunk?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 07:09
1/3 anonim válasza:
Jobbak a joghurt félék.
A probiotikumok is tartalmaznak élőflőrát,de azzal csak azt viszed be, más dolgokkal egyéb tápanyagot is, illetve hogy természetes -jobb.
Olyan szintű probiotikumos támogatás betegség esetén javallott leginkább,a joghurt pedig a mindennapi étkezés részeként fejti ki legjobb hatását hosszú távon
2/3 anonim válasza:
A bolti kefirek és Joghurtok egy nagy rakás sz**ok, hőkezelik és ezzel minden bacit megölnek+tartósítószerek, egyéb mindenféle szerek. Ami rendes erjesztett termék ott a jó baciknak nyoma van, ezeket meg ha felnyitod silány semmik, mert erjedés hatására buborékok keletkeznének. De nem csak a bolti kefír meg a joghurt a rossz, hanem szinte minden ipari hulladék.
3/3 anonim válasza:
#2 hőkezelik őket igen. De mielőtt belerakják a baktérium kultúrát. Különben nem lenne élőflórás. Tartósítószer meg nincs egyikbe se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!