Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sajnos ràszoktam arra, hogy...

Sajnos ràszoktam arra, hogy nem fürdök csak a nemi szervemet meg az arcomat mosom meg! Tudom hogy fürdeni kéne, de rosszul vagyok a gondolattól is, hogy szappan és víz éri a testem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Június óta nem fürdök rendesen.

#fürdés #Ehagyasa
2023. okt. 26. 21:59
 1/7 A kérdező kommentje:

Hosszú távon milyen problémáim lesznek?

Amúgy testapolot használok sokat.

2023. okt. 26. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Heti kettő sem fér bele? Mennyi idős vagy?
2023. okt. 26. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyfajta igénytelenségre vall. Máshogyan nem lehet megoldani, csak úgy, hogy valami folyékony szer éri a testedet, min. vizes törlőkendő. Lehet érdemes lenne egy pszichológussal feltárni az okokat, hogy miért van ez nálad.

Amúgy itt egy érdekes cikk a nemfürdésről:

[link]

2023. okt. 26. 22:12
 4/7 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok
2023. okt. 26. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
31%
A lényeg, hogy a seggylyukad és f@szod tarsd tisztán a többi nem lényeg.
2023. okt. 26. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
#5-nek részben igaza van. A napi, túlzottan alapos mosdás nem tesz jót a bőrnek, nemcsak az izzadtságot és faggyút távolítja el, de a bőrt védő baktériumköpenyt is. Amennyiben sok testápolót használsz, akkor tulajdonképpen visszaléptél az ókori görögök korába, amikor a kevés folyó édesvíz hiányában mindenféle olajokkal kenték be magukat és vakarták le a bőrükről a felesleget. Egyetlen dologra kell ügyelni, hogy ne legyen olyan testszagod, ami megakadályozza a társasági közeledést.
2023. okt. 26. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Amugy mentalis zavar? Mert akkor azzal kellene orvostol utmutatast, segitseget kerni. Esetleg olyan szorongas all mogotte, ami veletlenul ebben a formaban jelentkezik, de barmi mas is lehetne.

Es termeszetes, hogy kene kezdeni valamit, de ha ilyen eros felelem van, hogy megallit, akkor hiaba mondani.

Zuhannyal gyorsan is lehet. Esetleg fokozatosan alulrol felfele, hogy ne sokkoljon.

2023. okt. 27. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!