Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a megszólalás...

Szerintetek ez a megszólalás nem gáz egy gyerekpszichológustól?

Figyelt kérdés
Vagy 16 lehettem, kérdezte hogy érdekelnek e már a lányok, mondtam hogy igen, kicsit a fiúk is. Aztán idézem "Általában a kamaszfiúkat érdeklik a lányok, jó esetben..". Konkrétan a melegségre mondta ezt, nem gáz azért ez egy olyantól aki segítői munkakörben dolgozik? Szerintem pont neki kéne elfogadnia azt ha valaki különbözik a többitől mondjuk ilyen téren. Vagy nincs igazam?
2023. okt. 22. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan gáz, hogy fennakadj rajta.

Semmi bajom a melegséggel, egyből elfogadnám, ha a gyerekem lenne az, DE sokkal jobban örülnék, ha nem lenne az. Miért? Mert ma Mo.-on nagyon nehéz melegnek lenni, de a világ többi részén se olyan könnyű. Sok bántásban lesz része. Plusz kevesebb a homo, mint a hetero, így nehezebb a parkeresés, kisebb a boldogságra való esély.

Így igen: az a jó eset, ha nem meleg.

2023. okt. 22. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi rossz.

Nem azt mondta, hogy jó esetben a lányok érdeklik őket... Ez vonatkozna a melegségre.

2023. okt. 22. 08:15
 3/5 A kérdező kommentje:
1.Jah, lehet van igazság abban amit írsz. Én mindkettőt szeretem, egy szűk réteg tudja aztán szevasz, munkába amúgy sem viszünk magánéletet, hiába kanos elvált apuka a kollégáim nagy része.
2023. okt. 22. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Pont azért mert tanult ember, tisztába van a legerosebb fajfenntartasi ösztön és az evolúciós zsakutca fogalmával
2023. okt. 22. 08:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Vannak bajok.
2023. okt. 22. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!