Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van minden reggel...

Miért van minden reggel hányingerem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szinte minden reggel hányingerem van néha hányok is,terhes nem vagyok. Ez már jó pár hónapja van.
2023. okt. 20. 05:28
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Változott az étrend, életmód, élethelyzet? Szedsz valamilyen gyógyszert? Van gyomor vagy bélbetegséged?
2023. okt. 20. 07:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Amiket az 1-es kérdezett, de az azért nem semmi, hogy hónapokig (!!!) minden reggel hányingered van/hánysz, és orvos helyett itt kérdezősködsz? Én nem vagyok egy paragép, de ha nem vagyok terhes, akkor max. egy heti rendszeres hányinger/hányás után orvoshoz mennék.
2023. okt. 20. 10:59
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
2-esnek totál igaza van, én erre nem akartam kitérni, mert nem az én dolgom, de amúgy egy hónapokig tartó hányingernek, ha meglévő betegség, életmódbeli vagy gyógyszerelési ok nincsen, akkor idegrendszeri problémákat is kell keresni.
2023. okt. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!