Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet minden reggel...

Mitől lehet minden reggel hányingerem?

Figyelt kérdés
Minden nap úgy kelek fel, hogy rossz közérzetem és hányingerem van. Terhes nem vagyok, szóval ettől "óvjatok". Milyen más okok lehetnek?
2016. jún. 25. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Mit eszel előző este? Mikor eszel utoljára és mennyit? Teszteltek valaha valamilyen allergiára, intoleranciára?

Mennyit iszol?

Mennyit alszol és mikor kelsz fel?

Ezek lennének a legfontosabb kérdések.

2016. jún. 25. 08:59
 2/4 A kérdező kommentje:

vagy jaurtot vagy valami húst zöldséggel. nem teszteltünk semmi allergia dolgot.

napi 3-4 lier vizet

11-12 körül és változó mikor kelek

2016. jún. 25. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Elméletileg ilyen esetben a reflux az amit említenek az orvosok(egyből rávágják).

ha minden reggel jelentkezik akkor érdemes elmenni gyomortükrözésre(ha van hozzá lelki eröd) bár a gyomortükrözés nagyon szar vizsgálat.

Egyébként nekem is szinte minden reggel szar a gyomrom öklendezek(főleg ha korán kell kelnem.

Elméletileg nekem a refluxtól van.

De én ebben nem vagyok biztos.

Minden enyhébb gyomorbajt a refluxra fognak az orvosok, nekik így egyszerübb az életük.

Az ember meg csak szenved.

Ez van.

A gyomortükrözéssel kizárhatsz súlyos betegségeket, ezért ajánlott, de tényleg nagyon szar vizsgálat.

És sokszor semmit nem találnak, ráírják a papírodra hogy GERD azt annyi.

2016. jún. 25. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így kezdődött a reflux.
2016. jún. 25. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!