Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segitséget szeretnék kérni.15é...

Segitséget szeretnék kérni.15éves vagyok, és minden reggel ha suliba kell mennem akkor hányingerem van, de már 1éve nemtudom hogy mitcsináljak, szerintetek?

Figyelt kérdés
valaki nemtud segiteni hogy miért is van ez? de mindig csak első 3orában utána elmulik ,de viszont nem tudok enni suliba, csak itthol délután . és már ezt nagyon nem birom. kérlek irjatok valamit hátha van valami megoldás
2015. febr. 23. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Iskolaundor.teljessen norüális
2015. febr. 23. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a fokozott stressz miatt van, gondolom, utálsz iskolába járni, nem birod a tanárokat, stb. Nekem régen egyik barátnőm minden szerdán reggel a "dolgozatos" matekóra előtt hányt, soha másik nap nem volt semmi baja.

Van pszichológus az iskolában vagy akivel meg tudod beszélni ezeket a dolgokat?

2015. febr. 23. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert stresszel,hogy doga írás ,tanárok stb. ez ilyenkor normális
2015. febr. 23. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Szoktál normálisan reggelizni? Nekem az éhségtől volt mindig hányingerem, meg a koránkeléstől. Vigyél magaddal a suliba ennivalót, nem normális, hogy csak délután tudsz enni. A gyomrod fogja bánni ezt az életmódot.
2015. febr. 23. 17:35
 5/7 A kérdező kommentje:
de minden nap? ez normális dolog?
2015. febr. 23. 17:35
 6/7 A kérdező kommentje:
ez az hogy nemtudok reggelizni a hányingertől:s
2015. febr. 23. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom, én is így voltam... De muszáj leerőltetned valamit. Tényleg nem jó, ha pont a reggelit hagyod ki. Nekem az segített még, hogy közben rajzfilmet néztem, valahogy kikapcsolta a rossz érzést. Tom és Jerry :D
2015. febr. 24. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!