Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy embernek...

Hogy lehet egy embernek mindig ürülék szaga?

Figyelt kérdés
Közös képviselő, gondnok, valamelyiket betölti, és noha ápolt külsejű, fél méterről érzem, mintha ürülék szagú lenne. Létezik, hogy valakinek ilyen a normál testszaga, az én orrom meg ehhez hasonlítja, miközben talán mások orrának nem is arra hasonlít?
2023. okt. 13. 10:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Betegség. Pl. irritábilis bél szindrómája van.

Vagy vastagbél gyulladása.

2023. okt. 13. 12:03
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Vagy csak szimplán beszart.
2023. okt. 13. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Egyébként a fél méter távolság nagyon közeli. Én a családtagjaimon kívül nem is szoktam máshoz ilyen közel lenni. Ilyen közelről természetes, hogy érzed a leghalványabb szagot is.

2023. okt. 13. 12:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is a sztómára gondoltam.
2023. okt. 13. 12:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Sztómánál nem érzeni. Legalábbis nekünk a felmenő közt volt aki kapott.
2023. okt. 13. 13:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Van, mikor érezni sztómánál.
2023. okt. 13. 13:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyik kollégám keto diétázik időszakosan, most nem tudom épp eszik-e szénhidrátot vagy sem, neki a lehelete kaki szagú. Nem a friss kolbász állagú, hanem konkrétan a bogyós székrekedéses kaki. Nemtom ettől-e, vagy sem.
2023. okt. 13. 14:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Romlott étel. Nekem életemben egyszer volt csak ilyen, szabályosan szarszag áradt a számból másnap reggel, enyhén csak, de akkor is. Szerencsére hamar elmúlt, ennék már több, mint 10 éve. Valószínűleg romlott hús volt.
2023. okt. 14. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!