Hogyan lehet csökkenteni a sóvárgást az ital után?
Ha valaki egy ideig absztinens (nem iszik semmit), akkor magától csökken a sóvárgás. Próbáld ki a Száraz Novembert, sokan csinálják.
Családos vagyok és azt vettem észre h a napi pohár bor vagy sör kell. Semmi komoly, de a sóvárgás megvolt. Megijesztett.
Muszáj volt valamit kitalálnom. A tea mindegy, de nem coffeines. Én mondjuk a gyogyteakat is szeretem. Az izuket.
De pl ha sörös vagy a komló tea keserű. :)
Azt vettem észre h lényegében az h iszok, csak teát az is elég. Ha citromfűvet iszol az nyugtat is.
Ha ha van bajod valami, keress arra teát. Egy liter tea is jól esik.
Elmúltak ezek az alkohol iránti sovargasok így
Sajnos édesapám is úgy lett alkoholista, hogy csak megitta a napi 1-2 pohár fröccsöt esténként, azt gondolta, hogy megérdemli ezt a meló után lazításként.
Aztán, amikor nyugdíjas lett, akkor lett durvább a dolog, belecsúszott jobban a iálásba, nem tudta abbahagyni. Most már ágyban fekvő, májelégtelenség, agykárosodás, stb. bejátszik. nagyon szomorú ezt látnom.
Addig hagyd abba, amíg lehet! Apámo is az segített volna, ha 20 évvel ezelőtt lépi ezt meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!