Mi történik velem,mi bajom lehet egyáltalán nem kívánom az alkoholt?
Régen sokat buliztam rengeteget ittam.
Aztán bő fél éve egyáltalán nem kívánom az alkoholt,ránezni se tudok a szagától is rosszul vagyok.
Nagyon maximum nagy ritkán veszek egy 0%-os izesített "sört".
Különben így,hogy nem bulizok nem iszok rengeteg szabadidőm lett hirtelen.
Mostanában rászoktam esténként az olvasásra.
Most a József Attila összest olvasom.
Had tippeljek: 20-30 közötti férfi vagy?
Gratulálok, kezdesz felnőni
32 F igen
A huszas éveimet masszívan végigbuliztam és ittam.
több mint fél éve nem ittam,ránézni se tudok,az alkohol szagátol is rosszul vagyok.
Én 31/F vagyok. Én is sokszor berúgtam elég csúnyán bulikon még néhány éve is!
Viszont, már ritkán rúgok be csúnyán, mert tudom, mi lesz a vége...😅
Bár, egy hónapja sikerült nagyon durván berúgni két üveg Jagertől, amit a barátommal ketten ittunk meg...😅
Azt viszont már nem bírnám, mint pár éve, hogy minden héten kiütöm magam... Nem is kívánom már az ilyen bulikat.
Szia, én is így vagyok ezzel.
31F vagyok, középiskola óta buliztam, ittam, a húszas éveimben kb 3 naponta be voltam mindenezve, mindig épp ahhoz a haverhoz mentem, aki aznap ráért velem inni. Aztán olyan 29-30 éves koromra valami megvàltozott, többé nem kívántam semmilyen tudatmódosítót, se bulikat, se ivócimborákat.
Most már leginkább olvasok, zenélek és a kutyámmal sétálok nagyokat a folyóparton délutánonként.
Nagyobb ünnepeken ha fel is bontunk egy üveg bort, ma már csak azokkal az emberekkel találkozom, akik rám kívàncsiak és nem az italra.
Azt hiszem felnőttünk.
Most már csak a páromat igyekszem megtalálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!