Mi történik akkor az emberrel, ha 1 napig egyáltalán nem alszik?
Figyelt kérdés
Milyen károsodást szenvedhet el az ember, ha 1 napig egyáltalán nem alszik?2022. ápr. 14. 14:47
2/11 anonim válasza:
Álmos lesz, fáradt, lassul a kognitív működése. De különösebb baja nem lesz egy nap nem alvástól, ha utána kipiheni magát.
3/11 anonim válasza:
Én 3napig nem aludtam egyszer a végén már hallunicáltam a fáradtságtól.
4/11 anonim válasza:
Kórházban voltam februárban, 7 napig semmit nem tudtam aludni, kába és fáradt voltam, szédültem, de más bajom nem lett.
5/11 anonim válasza:
Semmi komolyabb. Romlik a koncentrációs képessége és fáradt lesz. De ez ugyanúgy áll akkor is, ha mondjuk 3 órát alszol. Függ az adott személytől, a korától és még ezer más dologtól.
6/11 anonim válasza:
1 nap után szerintem semmi.
Mikor én 4 napig szinte nem aludtam(4nap alatt kb 2 órát hunytam)akkor voltak furcsa dolgok.
Félre láttam,hangokat hallottam(a feleségem vacsit csinált és meg sem szólalt,én meg azt hallottam hogy beszél folyamatosan)
száraz volt a szám,bugott a fülem és hasonlitott a mozgásom egy ittas emberéhez
7/11 anonim válasza:
Én 6 napig egyáltalán nem aludtam, mert mániás fázisban voltam. Tele voltam energiával, aztán kidőlt a szervezetem mintha lekapcsolták volna a villanyt.
8/11 anonim válasza:
Ez még semmilyen károsodást nem okoz, csak kellemetlen. Én ilyenkor csak fáradt, nyűgös és didergős vagyok.
10/11 anonim válasza:
3. éjszakámat nyomom a cégnél. 12 órás műszak. 18-6-ig. Az első előtt nem is alszok,szóval..még élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!