Táppénz, hogy történik, egyáltalán van esélyem, hogy meg kapok?
Figyelt kérdés
Sajnos , szerda óta nagyon megy a hasam, nem tudom, hogy stressz vagy valami vírus. Ezért nem tudtam bemenni az orvoshoz, sem szerdán, sem pedig ma. Bízom, benne,hogy holnap jobb lesz, és betudok menni. A kérdésem az, hogy visszamenőleg fel tudnak venni szabadságra, szerdától. Ha nem, mit tudok csinálni? Ja és, muszáj a házi orvoshoz menni, nem jo más itteni orvos?2019. okt. 10. 11:57
1/5 anonim válasza:
Muszáj a háziorvos
Visszamenőleg nem veszek tpre, ez a 2 napod szabadság lesz-ha meg tudod beszélni a munkahelyeddel, egyébként igazolatlan távollét
2/5 anonim válasza:
Fel sem tudod hívni, hogy megbeszéld ezt vele?...
Egyébként vegyél be egy, nagyon max. 2 Lopediumot és gond nélkül el tudsz menni a dokihoz.
3/5 A kérdező kommentje:
Valahol, azt olvastam, hogy 5 napig visszamenőleg ki tud meg írni, ez igaz?
2019. okt. 10. 12:13
4/5 anonim válasza:
Nem szeretnek visszamenőleg,azt szeretik ha max. rögtön másnap mész.Pont múltkor voltam egy szerdán,és hétfőtől péntekig kértem,persze egy kis mesét elhintettem mellé.Mindegy mit,de sajnáljon meg,ez a lényeg.
5/5 anonim válasza:
Szerdán telefonálnod kellett volna az orvosnak, hogy tudjon róla. Így visszamenőleg nem fogja igazolni, nem is teheti. Amiről te olvastál, az szerintem az iskolás korúakra vonatkozik, amikor a szülő igazolja, hogy a kiskorú gyereke beteg volt, és visszamenőleg is kap igazolást. Táppénznél ez máshogy van. Telefonálnod kellett volna. De talán még nem késő. Hívd fel az orvost, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!