Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Év végi átjelentkezés, hogy...

Év végi átjelentkezés, hogy történik? Van esélyem? FONTOS!

Figyelt kérdés
Hétfőn megyek a Lónyai utcai református gimnáziumba beszélgetni az igazgatóhelyettessel. Az év végi bizim 4 es átlagú lesz, de egy Csepeli Adu-ból jelentkezek át, mivel utálom ezt az iskolát, már nagyon menekülni akarok. Ezelött a Leövey Klárába jártam, de 9. év végén nagyjából mindenem 2 es lett, ezért mentem el, de megváltoztam és nagyon szeretnék tanulni, de az Aduba nem lehet. Mikor tudom meg, hogy átvettek-e ? Nagyon izgulok, nem is tudok aludni.
2012. jún. 2. 22:39
 1/1 anonim ***** válasza:

bocsi, hogy nem választ írok, de megkérdezhetem, hogy kb mikről beszélgettetek az igazgatóhelyettessel? már megtudtad, hogy átvesznek-e? mert én is szeretnék majd másik suliba járni, de még a szüleim nem hívták fel az új suli igazgatóját.. nálatok is így zajlott, hogy telefonon beszéltetek meg egy időpontot?

bocsi, hogy ennyit kérdezek, remélem nem baj..

2012. jún. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!