Van-e esélyem egészséges babára? Mi történik a genetikai vizsgálaton?
Nagyon sajnálom, és átérzem ami veled történt!
Én 4 baba elvesztésén vagyok túl. (21, 9,8,7 hét)
Megjártunk mi is mindent, orvosról orvosra mentünk.
Mi szegeden voltunk genetikai vizsgálaton (beutalót írt a nőgyógyászom vérvételt kért), a páromtól és tőlem vért vettek, + elbeszélgetés. Itt egyes genetikai betegségeket szűrtek ki, de nem találtak semmit.
6 év babára várakozás és szenvedés után teljesen véletlenségből derült ki hogy pajzsmirigy beteg vagyok. Hiába látta a véreredményemet több "szak"orvos is, egy endokirnológus kellett hozzá, hogy rájöjjünk rossz a TSH szintem, és ezért vetélhettem el folyamatosan. + kiderült az is hogy PCO-s vagyok.
Pár hónapos gyógyszeres kezelés után sikerült a pozitív teszt. Tiszta idegben éltem a terhesség alatt, végig aggódtam félve egy következő kudarctól.
Annyira jól érezte bent magát hogy 42-ik héten született meg.
Ha elfogadsz egy tanácsot, kérj egy teljes vérképet és TSH (pajzsmirigy) vérvételt a háziorvosodtól, és menj el egy MAGÁN endokrinológushoz. + MAGÁN hüvelyi 4DUH-ra. Azért írom hogy magán, mert sajnos csapongtam évekig a rendszerben,többen megvizsgáltak, de a végén csak pénzért jöttek rá a problémára (sajnos).
Minden jót kívánok neked és fel a fejjel! Biztosan sikerülni fog, hiszen sikerül a babó, csak valami miatt megakadt a folyamat. Hidd el, pici kis angyalbabák fent csücsülnek a felhők között, és várják a megfelelő pillanatot, hogy eljöjjenek hozzád, ők választanak ki téged! És biztos vagyok benne hogy össze fog jönni, csak soha soha nem feladni!!!!
Üdv:
egy 1,5éves huncutka anyukája
Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Csak az endokrinológusok értenek valóban a hormonokhoz, a többi csak azt nézi, hogy határértéken belül vannak-e a hormonjaid. De sajnos a határértékeket nem kimondottan teherbeeséshez vették fel, és nem veszik észre a dokik, ha baj van.
És tényleg csak a magándokik foglalkoznak érdemben a problémáinkkal. :-(
Szintén pajzsmirigyes vagyok, és IR-es.
Csak fizetős endodoki vette észre. És közben kifutottam az időből, valószínűleg már sosem lesz babám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!