Hogy hízzak egy picit?
Figyelt kérdés
Az jo ,most úgyis van itthon rétes hogy azt eszek este sokat és colat iszok rà?2023. okt. 9. 21:36
1/4 A kérdező kommentje:
2 hétig sokat eszek este és cukrosat iszok akkor hízni fogok valamennyit?
2023. okt. 9. 21:40
2/4 anonim válasza:
Először is nem ez a kategória, hanem egészség. Másodszor attól, hogy ma este eszel rétes + kólát, max. a cukorszinted repül az egekbe (pláne kólát este 9kor nem túl okos ötlet a koffein miatt), de hízni nem fogsz. Hízni pont úgy kell egészségesen, ahogy fogyni, csak ellentétes előjellel: kalóriatöbbletet kell bevinni, egészséges, változatás táplálkozásból (tehát nem cukrot eszel zsírral, mert akkor hízni fogsz viszonylag gyorsan, de tönkremegy a szervezeted hosszútávon).
3/4 anonim válasza:
Inkább eddzél és egy kis izmot szedjél fel ne zsírt!!
Léteznek nagyon jó otthoni hasizom és egyéb gyakorlatok amikkel tudsz otthon edzeni.
4/4 anonim válasza:
Miért akarsz hízni? Én mivel kondiba járok ezért elkezdtem tömegelni hogy izmot építhessek. Fiú vagyok 188 cm magas és 85-86 kg. Most az a célom hogy 90-93 kg körüli súlyt elérjem. Én fehérjébe gazdag ételeket eszek. Cukrot alig. Azt ajánlom hogy ha hízni akarsz próbálj meg többet enni mondjuk egyél 2X annyit mint amennyit eddig ettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!