32 évesen ez már az öregedés jelei?
Ez azért elég korai. Én már túl vagyok a 40-en és a munka nem okoz gondot. 7 óra alvás simán elég.
A piálós bulikat már én sem úgy bírom, mint régen :D
Kezdj el mozogni. Én úgy vettem észre, hogy ha aktívabb az ember, akkor több energiája lesz.
32 évesen azért már ott vannak a jelei, hogy a fiatalkorunk elmúlt.
Viszont mindig irigylem, ha hasonlót hallok, mint a te sztorid, nekem már 22 évesen 9 óra volt az alvásigényem, korán keléskor mosott rongy voltam (akkor is, ha korán feküdtem, a korán kelésnél semmi sem segített) és éjfélkor már baromi álmos voltam, legyen szó jó barátnők lagzijáról, szilveszterről vagy melós csapatépítőről. Szóval nekem ezek nem a 30-cal jöttek - de van, ami igen.
Ami hasonló nálam is, hogy már akár 1,5 korsó sörtől másnapos vagyok, de volt, hogy direkt korán fejeztem be az ivást és aznap éjfélkor voltak másnapos tüneteim (fejgörcs, hányinger).
22-23 éves koromban ilyen jóval kevésbé volt.
Amennyinek érzed magad, inkább a pszichés állapotod öregít vagy fiatalít.
Az is fontos, hogy mennyire működik jól az immunrendszered, mennyire vagy optimista, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!