Öregednék 18 évesen? Mitöl lehet ez?
Figyelt kérdés
Fél éve ugy vettem észre hogy el deformálodott az arcom, furán felpöffedt, meg mértem magamat és nem hiztam semmit, ráncosabb lett a szemem alatt, és karikám is lett a szemem alatt. Aludni is alszok 9 orákat ,de éjjel mostanában sajnos mindig megébredek nehezen alszok vissza. Neten néztem képet és az öregedés jelének írták mind ezt. Gyogyszert nem szedek, sportolok és normálisan étkezek viszont e-cigizek és néha 2 hetente kb. elszivok egy egy sima cigit is+ napi 2 tejeskávét iszok. Mi bajom lehet? Nagyon félek? Az arc böröm is kezd olyan megereszkedett lenni vagy hogy mondjam. nagyon rossz érzés. Mit tegyek?2023. aug. 14. 20:46
2/4 anonim válasza:
Hormon probléma, vitamin hiány, más gondok. Nagyon sok minden lehet. Első megálló a házi doki és egy nagy labor aztán onnan tovább.
3/4 anonim válasza:
Menj el vizsgalatra, de lehet ilyen a genetikad.
4/4 anonim válasza:
Mondjuk a cigit sztornózhatnád kezdetnek, semmi értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!