Mostanában szokott előfordulni, hogy hirtelen, mintha a szívem elkezdene nyomni és köhögnöm kell. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 20:57
1/5 anonim válasza:
Köhögés után jobb? Remegő érzést nem érzel?
2/5 anonim válasza:
Néha velem is előfordult már, mitralis prolapsusom van.
3/5 A kérdező kommentje:
Remegést nem érzek és köhögés után nem tudom. Csak érzem, hogy jön.
2023. okt. 1. 22:25
4/5 anonim válasza:
Menj kardiológushoz elsősorban. Ha az rendben, akkor tüdőgyógyász, mert lehet a mellkasodban érzed, csak olyan mintha a szíved lenne. Nekem még refluxtól is előjön ilyen,megtévesztő. De elsősorban kardiológus!
5/5 A kérdező kommentje:
Utána néztem a mitralis prolapsusnak és lehetséges, hogy ez az. Mellkasi deformációm is van és volt már olyan orvos, aki lehet hallott szívzörejt, ezért kaptam novemberre időpontot kardiológiára.
Amúgy most jut eszembe, hogy még évekkel ezelőtt volt is olyan panaszom, hogy "bekattant" a szívem és nem tudtam hirtelen mozogni és nagy levegőt venni, mert akkor fájt. Ilyen görcsös érzés volt és kattanó érzést is fűztem hozzá
2023. okt. 1. 22:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!