Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Utazási hányinger ellen...

Utazási hányinger ellen vettem a gyereknek Predomit nyalókát! Indulás előtt kell elszopogatnia? Vagy ha előjott a hányinger?

Figyelt kérdés
Nincs a dobozán erre való információ
2023. szept. 25. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Pedig rajta van. Olvass el még egyszer.
2023. szept. 25. 12:02
 2/8 Hovarju ***** válasza:

Még én sem használtam ilyet, de az írja a tájékoztató, hogy émelygés, hányinger leküzdésére.

Milyen járművőn utaztok? Rosszul szokott lenni, vagy csak megelőzésképp vetted?

Ha szokott rosszul lenni, akkor én a járművőn való induláskor adnék neki egyet, és ha esetleg szükség van rá, akkor útközben még egyet.

Ha nem szokott rosszul lenni, akkor csak a tüntetek kezdetekor adnám oda.

Majd írd meg mennyire vált be.

Jó utat!

2023. szept. 25. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Úgy látom némi gyömbér van benne semmi más, sokat ne várj tőle. Utazás előtt kell minden ilyet bevenni.

Legközelebb inkább a jól bevált Daedalon-t vagy ha kicsi, akkor Daedalonetta kúpot érdemes használni.

2023. szept. 25. 12:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Busszal, igen rosszul szokott lenni a kocsiba, még nem buszozott, de gondolom azt sem fogja bírni. Köszi! :)
2023. szept. 25. 16:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Sulival mennek, így a kúp nem játszik.
2023. szept. 25. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha iskolás akkor elmúlt már 6 éves, kaphat Daedalon-t is.
2023. szept. 25. 17:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Hányingere lett buszozás közben, akkor kezdett nyalokazni, nagyjából elmulasztotta neki hányás nem volt az a lényeg
2023. szept. 26. 22:08
 8/8 Hovarju ***** válasza:
Akkor valamit mégis segített. :-)
2023. szept. 27. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!