4db Nospatól lehet hányinger étvágytalanság?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szombati napon mejött a menstruációm és első nap nagyon görcsölni szoktam. Mivel este programom volt ezért napközben túlzásba vittem a nospat. Reggel bevettem egyet,délben, délután és este mielött elindultam. Éjjel nagyon émejegtem hányingerem volt és ki is jött belölem az az napi. Ma kedd van azóta nincs étvágyam (szinte alig ettem) és sokszor rám jön a hányinger. Ezek a tünetek vajon a nospatól lehetnek? válaszokat előre is köszönöm!
2023. aug. 8. 14:24
1/1 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a no- Spa miatt e, de nekem ma jött meg és én semmilyen gyógyszert nem szedtem mégis hányingerem van. Az utóbbi időben észrevettem, hogy a menstruáció alatt előfordul nálam a hányinger. Lehet nálad is csak attól van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!