Egyik oldalon a csípőm kicsit feljebb van mint a másik és jobban kiáll kb 3centivel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kiropraktőr azt mondta hogy el van csúszva, ezen tud segíteni voltam nála 5-6szor alkalmanként lehúzott 7-10 ezer forintot. De semmit nem javult, teljesen ugyan olyan ő meg csak mondogatta hogy menjek még. Szerintetek tényleg lehet segíteni a dolgon? mit tegyek?2010. okt. 17. 16:06
1/6 anonim válasza:
ortopéd orvoshoz menj inkább, gipszágyat fogsz kapni...ingyen
2/6 anonim válasza:
Ortopédorvossal beszélj, majd ő megmondja, hogy kell-e egyáltalán csinálni vele valamit. Ha nincsenek fájdalmaid, akkor nem hiszem, hogy bármi el van csúszva, sokkal valószínűbb, hogy - mint általában az emberek - nem vagy két oldalt teljesen szimmetrikus, és ezt használja ki a kiropraktőr a saját zsebére.
3/6 anonim válasza:
szerintem egyszerű gerincferdülés, nekem is az van, és nálam sem teljesen szimmetrikus a csípő...
4/6 A kérdező kommentje:
nem, gerincferdülésem az nincs az biztos. ahogy mondjátok nem szimetrikus a két oldal. de eléggé szembeötlően nem az :S szerencsére fájdalmaim nicsnenek. szerintetek lehet kezdeni valamit a dologgal?
2010. okt. 17. 19:30
5/6 anonim válasza:
Nekem ezt kb. 13 évesen állapították meg az ortopédián. Kellett sarokemelőt hordanom, aztán jött egy nyár (szandáll, meg papucs) és a sarokemelőt szépen elhagytam, ezzel a dolog annyiban is maradt. Különösebben nem érdekelt egész életemben. Aztán a terhességeim (3) idején mindig jobban fájt a csipőm a kelleténél, de idővel az is elmúlt. Szóval egészen jó elvagyok, szerintem Téged se izgasson túlságosan. Ha csak a külsőség miatt zavar, akkor hidd el, hogy ez rajtad kívül senkit nem érdekel, senki észre sem venné, ha nem mondanád. Ha meg attól félsz, hogy a jövőben ez egészségileg hátráltat, akkor menj tb. ortopédiára és ne ilyen sámán kuruzslók zsebéd tömjed. Bocsánat, ha megbántottam valakit az érzéseiben. 40/n
6/6 Mmorpg anime fan 123 válasza:
Nos, nekem volt egy sérülésem a jobb oldalon lévő medencecsontomnál. Egy kisebb darab letörött és csak 1évvel utána vettem észre de nem nagyon érdekelt, mivem azt hittem hogy a sérülésem miatt van, bár neg is lehet nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!