Futás közben a köldökömtől balra, kicsit feljebb tőle, megfájdult a hasam. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
egyszerűen le kellett állnom, nem bírtam tovább futni.2011. aug. 1. 22:03
1/5 anonim válasza:
A bordáid alatt közvetlenül, szúró érzés?
2/5 anonim válasza:
offolok, de csak azert mert velem is ezvan
3/5 A kérdező kommentje:
nem, nem ott. közvetlenül a köldök mellett. kicsit olyan, mint a hascsikarás. amúgy többször volt már ilyen. viszont nagy bánatomban hazajöttem, bevágtam magam az ágyba, és -bocs, nem tudom, hogy kéne kifejezni magam- elkezdtem ánuszból kilélegezni. és most mintha jobb lenne. lehet összefüggés?
2011. aug. 1. 22:29
4/5 anonim válasza:
A léped fájt. A lép többek között vérraktár funkciót is ellát a szervezetben. Komolyabb fizikai megterheléskor kilöki a benne tárolt vért a keringésbe, és ezzel elvileg csökkenti az oxigénhiányos állapotot, és növeli a teljesítőképességet. Viszont nem egy kellemes érzés, viszont ha például egy kutyafalka kergetne, az lenne a legkisebb problémád, hogy fáj az oldalad.
5/5 A kérdező kommentje:
de ez nem az a szúró érzés oldalt, tudom, hol van a lépem de mondom, hogy a hasam fáj. a köldök mellett.
2011. aug. 2. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!