Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat? A jobb oldalamon...

Mitől fájhat? A jobb oldalamon a medencecsontomnál, ha köhögök szúr ha felállok akkor is s néha belenyilal valami. Ez nem a petefészkem, annál feljebb és kijjebb van.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, nem vagyok orvos, de lehet, hogy felfáztál. Kis vesemedence gyulladásom nekem is volt. Nem kell megijedni: Áfonyalét igyál, aranyvesszőfűből teát, kamillateát és vizet amennyit csak bírsz (a 10 percenkénti WC-re menés garantált). Van egy speciális termék, az Urogin ha jól emlékszem a nevére, DM-ben kapható. Próbáld ki ezeket, amit írtam, és ha 3-4 nap után nem javulsz, akkor irány a doki. Lehet, hogy el kell menned ultrahangra (én is voltam). Jobbulást!
2009. ápr. 4. 10:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, mindent kipróbálok, és ha nem segít akkor az irány a doki feladatot is tejesítem:) köszönöm még egyszer:)
2009. ápr. 4. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!