Ha egy lánynak nincs szaga akkor beoltatta magát?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy alig van lány az utcán akinek egészséges testszaga lenne, soknak egyáltalán nincs szaguk az oltások óta, vagy parfüm szaguk van. Ez egyáltalán nem volt így 3-4 éve, másnak is feltünt?2023. szept. 19. 15:35
26/33 anonim válasza:
"11. Ezzel magyarázzák hogy az oltás védett meg, hát mi lett volna oltás nélkül, ha ilyen szarul voltam! "
Az oltás még nem védett, az előtt kaptam el.
És egyébként még nincs vége, még mindig elkapják emberek, szóval nem kérek repetát.
Pláne, hogy a long covid évekre kivehet a forgalomból. Köszi, de nem.
27/33 anonim válasza:
"Minőszégibb" cucc várható vírusz ész oltász tekintetében, szokoccó!
28/33 anonim válasza:
26- én ismét elkaptam ezt az új variánst pár hónapja. Szaglásom nem ment el, de kb ugyanazokat a tüneteket okozta, mint először, csak talán enyhébben. Oltva vagyok. A covid itt marad köztünk. Azért az oltás óta lényegesebben kevesebben halnak meg, bárki bármit is mond.
29/33 anonim válasza:
De majd többen lesznek, neked is ajánlom az oltáscsopit.
30/33 anonim válasza:
Az új covid variánsok már nem veszélyesek, minek rugóztok ezen még mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!