Észrevettem, hogy alig van lány az utcán akinek egészséges testszaga lenne, soknak egyáltalán nincs szaguk az oltások óta, vagy parfüm szaguk van. Ez egyáltalán nem volt így 3-4 éve, másnak is feltünt?
Na mit tippetek, ez a covid tagadós, vagy szag fértises vagy mindkettő?
Az ember lánya nem szeret büdös lenni, szóval gondolom fürdenek.
De megnyugtatlak, két oltás, covid elkapás után is le tudok izzadni. És kuŕva szår volt a covid, szóval ami oltást adnak, azt én kérem, mert soha többet nem szeretnék annyira beteg lenni mint voltam.
És nyilván használok deót, parfümöt, mert ez alap higénia.
2023. szept. 19. 15:51
12/33 anonim válasza:
Egyszer antibiotikumkúra után vettem észre hogy nincs olyan durva hónaljszagom
2023. szept. 19. 15:54
13/33 anonim válasza:
Nem, kérdező, aki normálisan tisztálkodik és még parfümöt, dezodort is használ, annak nincs kellemes testszaga. Amúgy meg milyen közelről szagolgatod te a lányokat, hogy hiányolod a szagukat?
HA teljesen testközelből nem érzed a bőr illatát, akkor viszont tényleg a te szaglásoddal van baj. Amúgy honnan tudod, hogy nem kaptad el? Nem mindenkinél okozott tüneteket, simán lehet, hogy tünetmentesen ment át rajtad, viszont long covid tünetként romlott a szaglásod.
2023. szept. 19. 15:54
14/33 anonim válasza:
vagy ha 4 év alatt közben láncdohányos lettél esetleg az is okoz szaglásvesztést :D
2023. szept. 19. 15:55
15/33 anonim válasza:
Én beoltattam magam, de nálam nem ez bolygatta meg a "rendszert", hanem a várandóssággal/szüléssel járó hormonális változások. Rendkívül izzadós lettem, nyilván naponta tusolok ill. gyakran szőrtelenítek is, tehát igyekszem tenni ez ellen. Gyógyszertári izzadasgátlót használok, mert a sima drogériás nem vált be.
2023. szept. 19. 16:08
16/33 anonim válasza:
Van egy alap illata az emberi bőrnek, de ha rendszeresen ápolod (fürdesz) nem büdös és azt meg nem hiszem, hogy az oltásnak bármi köze lenne ehhez.
Lehet ez nálad egyfajta fétis, ha évek óta így szaglászod a lányokat az utcán. :D
2023. szept. 19. 16:21
17/33 anonim válasza:
Feltalálták az izzadásgátlót.
2023. szept. 19. 16:22
18/33 anonim válasza:
11. Ezzel magyarázzák hogy az oltás védett meg, hát mi lett volna oltás nélkül, ha ilyen szarul voltam! Közben föl sem merül, hogy azért voltál olyan bődületesen szarul, mert az oltás mellékhatásai működésbe léptek. Menj fel egy oltáscsopiba, ott olyanokat olvashatsz hogy 1-2 szuri után haltak meg életerős fiatal és idős emberek, de ilyen pár nap/héten belül. Felettébb gyanús és csodálkoznak.
2023. szept. 20. 02:05
19/33 anonim válasza:
18-en voltM covidos, nagyon szarul voltam, kB 3 hétig köhögtem. Az oltás hónapokkal utána kaptam, semmi bajom nem lett tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!