Milyen súlyos gerincferdülésre írnak fel fűzőt?
Nincs túl nagy gerincferdülésem, csak az zavar, hogyha lehajolok, nagyon kiáll a gerincem.
Nem merek menni ortopédiára, mert félek,hogy fel ír egy fűzőt =S
Járok a suliban gyógytesire, bár a suliorvos azt mondta, hogy nem muszály, mert annyira nem vészes.
Szia:)
Először is nyugii:)
Én korzettes (korzett=fűző) vagyok, és tök jó:D Tudom, ezt így nehéz elhinni, de van egy nagyon király társaság, vannak tök jó táborok, kirándulások, bulik, mindenféle szuper esemény korzetteseknek. Általában 20° a fűzőhatár, ezt csak röntgennel lehet megállapítani. A gyógytesi nem sokat ér, gyakorlatilag semmit. Ami tényleg javíthat, az a egyéni gyógytorna. Keress meg minket nyugodtan az iwiw gerincferdülés fórumján, vagy a www.gerincferdules.hu-n:)
Gyógytornászt tudok ajánlani, aki nagyon jó szakember:) Az iwiw fórumján ez a jó kis társaság minden nap jókat cseveg:) ha akarsz vegyél fel msnre: markusdavid@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!