Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék tesire felmentés...

Hogyan tudnék tesire felmentést szerezni?

Figyelt kérdés

Egy vad kemény izomzatú női tesi tanárnőm van, aki azt hiszi, hogy mi valami atlétika és minden felé sportágban zseniális teljesítményűek vagyunk. Úgy lehajt, hogy alig bírom a lábaimat pakolni egymás után, nem tudok órán ülni úgy fáj a fenekem. Mire ez elmúlna addigra megint tesi órám van. Szóval állandóan ilyen fos lesz, tavaly is így volt, mert mindig emeli a szintet.

Nem bírom, ráadásul szeretnék koncentrálni órán, de ilyen fájdalmakkal nem lehet.

Hogyan tudnék felmentést szerezni? Sajnos nem sajnos egészséges vagyok. De már hajlandó vagyok a kisujjam eltörni, ha nincs más választás.

19l (ráadásul ennyi idősen hajt minket, minthogy hagyna focizni vagy valami)

2023. szept. 6. 07:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem tudom, hogy miért akarsz mindenkit palira venni a kamuzással és felesleges indulatkeltéssel a testnevelés tanárokkal szemben. NINCS olyan, hogy bemelegítést egy tesitanár elhagyja, mert az sérüléssel jár. A sérülés pedig az adminisztratív munkájuk megnövekedésével. Ezt pedig egyik tanár sem fogja bekockáztatni, mert hosszútávon a saját állásával játszik.

2023. szept. 7. 07:13
 12/12 A kérdező kommentje:

Mint írtam. Oké. Ne hidd el. Mindegy, azóta meg is oldottam. Ennek a gyk-nak egyre kevesebb értelme van. Mindneki azt mondja, hogy jajj kamuu és értelmes válasz nem is jön, amivel lehetne mit kezdeni.

Köszönöm, nem kérek több választ, úgy se megyek vele semmire!

További szép napot!

2023. szept. 7. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!