Hogyan tudnék egész éves felmentést szerezni tesiről?
Tudom, mindenki azzal fog jönni hogy ne legyek lusta, fontos a tesi óra stb.
De más a helyzet, most fogok 10.be menni, hosszú történet, de szinte az egész osztályom megutált kitalált pletykák miatt (egy barátnőm által), és konkrétan kínzás(lelkileg) bemenni minden egyes tesi órára főleg hogy úgy bámulnak mintha replás lennék, heti 4x van legalább óránk és amikor már tudom hogy tesi lesz a következő elkap a rosszullét, gyomorgörcs egyszerűen leblokkolok, szorongok, volt hogy többször elsírtam magam a wcben. Tavaly is már inkább kitaláltam dolgokat hogy ne kelljen tesiznem, de a tesi tanár eléggé szigorú, volt hogy mondtam neki, hogy nagyon görcsölök, mert megjött, annyi volt a válasza, hogy: nem érdekel, akkor is be kell állni tesizni.
Szinte mindig röplabdázni szoktunk, és ugye csapatokban vagyunk, engem választanak utoljára, és ha elrontok valamit egyből lenéznek, sugdolóznak, pont ezek miatt megy le még jobban minden tesi óra után az önbizalmam és persze hogy szar leszek, mindig a sírás kerülget.
Szóval tényleg szeretnék valami hosszútávú felmentést, de nem tudom hogy tudnék szerezni, talán ha elmondnám őszintén ugyanezt a háziorvosnak?
Sokkal inkább örülnék ha gyógytornára kéne járnom csak ne oda arra tesi órákra.
Szerintem nem kell lemondani a tesiről. Gyógytesi, vagy könnyített tesi, effélék vannak az iskolában? Mostanság már sok helyen van, elvben teljesen elkülönülve a többiektől.
Amúgy azt nem értem, miért a tesi ennyire fontos? Matekon, törin stb. nem szekálnak? Miben más, miben különleges a tesi?
Megint más kérdés, hogy a fő gond nem a tesi...
Én anno vásároltam a helyi sportorvostól 4 éven keresztül.
Tulajdonképpen az egyetlen dolog,amit nem csinálnék,ha újra kezdhetném ezt az életet. 🙂
Inkább törekedj arra,hogy a legjobb legyél röplabdában, illetve tesi órán. A sport nagyon fontos dolog,ne hagyd,hogy az idióta osztálytársaid elvegyék a kedved. Nincs már sok hátra a gimiből,kibírod.
Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válaszolnak írom (8), hogy akkor ne is menjke be a háziorvoshoz? Vagy felesleges? Egyből inkább szakrendelőbe?
És akkor szerinted mondjam el ugyanezt a dokinak? Adna erre felmentést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!