Hatásos gyógymód csípésekre?
Figyelt kérdés
A jobb lábszáramon 12 db kisebb nagyobb csípés lett hétfőre. Fogalmam nincs mi csíphetett meg. Borzasztóan viszket azóta. Kenem naponta többször Fenistillel, próbáltam a Supradermet is. Egyik se használ. Ma reggelre is még iszonyúan viszket az egész, és szoknyában nem is egy szép látvány.
Van valakinek bármi bevált gyógymód akár a gyógyszertárból, akár otthon?
2023. aug. 30. 07:26
11/12 anonim válasza:
Ha ágyi poloska, akkor az csak éjjel jön elő, apró résekben megbújik, szinte észrevehetetlen, szegély lécekben, szekrények háta mögött, ágy réseiben, karnisokban, ajtó félfáknál, stb.
12/12 A kérdező kommentje:
Na ma is tartottam egy hatalmas takarítást. Mindent elhúzgáltam, kiszedtem.
Nem találtam semmit.
Múlt hétvégén sokat voltam kint is. Grilleztünk, napoztam, bicajoztunk. Lehet ott csípett össze valami, nem is itt bent.
A csípéseim múlnak végre... Lassan egy hét után. A legnagyobbnak még tegnap is fehér volt a közepe és iszonyúan viszketett.
2023. szept. 2. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!