Hatásos gyógymód csípésekre?
A jobb lábszáramon 12 db kisebb nagyobb csípés lett hétfőre. Fogalmam nincs mi csíphetett meg. Borzasztóan viszket azóta. Kenem naponta többször Fenistillel, próbáltam a Supradermet is. Egyik se használ. Ma reggelre is még iszonyúan viszket az egész, és szoknyában nem is egy szép látvány.
Van valakinek bármi bevált gyógymód akár a gyógyszertárból, akár otthon?
Nem vakarom konkrétan a csípéseket, mert nem szeretném, hogy vérezzen is egy idő után. A csípések körül szoktam vakarni ha már nagyon viszket.
Hétfőn a gyógyszertárban kb kinevetett a gyógyszerész, mikor kérdeztem mit ajánl rá. Azt mondta, kenjem Fenistillel.
Fogalmam sincs. Van rajtam egymás mellett több apró csípés. Ez nem tűnik szúnyognak. Meg távolabb vannak nagyobbak.
Köszi a tanácsokat!
Vegyél ilyet:
Susp. zinci aquosa FoNo VIII PARMA 100g
Ez egy mentolos, rázókeverék. Egyetlen hátránya, hogy fehér leszel tőle. Vattakoronggal kell felvinni a bőrre.
Nézd át az ágyat!!! Nehogy onnan keruljon rad egyre tobb.
Fenistil mellett azt tudod hogy nem nyulsz hozza, nem vakarod es veszel egy allergiagyogyszert. Az antihisztamibn segit a gyogyulasban es a viszketesben is. 3p dbos cetirizin pl csak 700 ft
Nagyon köszönöm a tanácsokat!! Rendesek vagytok!
Megnézem az ágyat is. Bár én olyan alapos nagytakarítást csinálok heti 1x hogy elhúzom a nagy szekrényeket, komódot, ágyat. Már ötletem nincs mi lehet itt a szobában. :(
Tényleg köszönöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!