Mit csináljak a pattansokkal?
Nincs alapvetően sok, és viszonylag el is múlnak, azonban már elég sok éve tart és nagyon idegesít.
Van valami olyan megoldás, ami segít, esetleg csökkenti a méretüket, mennyiseguket.
Előre is köszönöm a segítséget
19l
Nehogy ecetet meg bármi konyhában megtalálható alapanyagot vagy fogkrémet tegyél rá! Első remélem te nem ezt csinálod.
Ápold a bőröd megfelelő termékekkel. Valószínű a korod és a bőrtípusod az elsőszámú oka a pattanásaidnak, de lehet stressz, nem megfelelő kozmetikumok, hormonális problémák, étel-intolerancia vagy allergia, stb. stb. rengeteg oka lehet.
Keress fel egy jó kozmetikust (de ne bőrgyógyászt!) és segíteni fog.
Fontos, hogy mindig tiszán tartsd az arcod! Most meg minden nap, arcradírral. Én azzal szoktam.
És a hidratálásról se feledkezz meg!
3: remélem nem fogod megtudni, hogy a bőrgyógyászok hogyan állnak hozzá a betegekhez az utóbbi években. Mindenféle vizsgálat nélkül találomra felírnak valami krémet vagy gyógyszert, vagy elküldik a beteget melegebb éghajlatra, mondván, ezzel ők nem tudnak mit csinálni. Nem egy ilyen beteggel találkoztam már. Szóval tudom mit beszélek.
4-es: minden nap arcradír? Ez ugyanolyan rossz, mint az első ecetes válaszoló. Ha naponta radírozod a bőrt rosszabb mintha nem csinálnál vele semmit. Tönkremegy a védőrétege, érzékeny lesz, gyulladt, zsíros és meg fog vastagodni a bőr. Azt ne is írd, hogy szép a bőröd és nincs semmi baja mert lehet, hogy te így látod de én kozmetikusként biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!