Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak ezekkel a...

Mit csináljak ezekkel a pattánsokkal? Hogy tüntessem el őket?

Figyelt kérdés

[link]

Kozmetikushoz most nem szeretnék menni a járvány miatt.

2020. máj. 14. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. ne kapard, hagyd magától gyógyulni (tapasztalatból mondom hogy meg marad a helye és roszabb lesz).

2. én teafa olajat és aloeverát haszálok, csodát tesz.

2020. máj. 14. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én innen szoktam rendelni, nekem mind bevált! Külön ajánlom a Mask of Magnaminty-t, Coalface-t, Grease Lightning-ot és a Herbalism-et.

2020. máj. 14. 17:43
 3/6 anonim válasza:
100%
Próbáld meg a hintőpor és víz kombinációt ,azaz fogj egy tálat engedj bele vizet rakj bele hintőport és keverd el ameddig ilyen krémes állaga nem lesz .Akkor kend fel az arcodra és várj vele 15 percet majd mosd le .De ha drágább megoldást választanád van a foreo márkának egy foreo luna arctisztító készüléke valami varázslatosan működik.
2020. máj. 17. 14:41
 4/6 anonim válasza:
100%
este furdes utan hasznalj borradirt majd mosd le . Hidratalas keppen hasznalj korom virag kremet rajuk . Nagyon jol lehuzza a pirosodast es leszaritja a sebeket . 3-4 nap hasznalat utan lehet latni a kulombseget a bor barsonyossa vallik es eltunnek a csunya piros pontjaid is
2020. máj. 21. 09:47
 5/6 gungasam ***** válasza:
100%

A pattanást meg lehet érezni mosdáskor még a kijövetele előtt, ahogyan a tenyerével masszírozza az arcát az ember.

Ha megérzem , hogy hol érzékeny, hol kemény, ott bekenem hidrokortizon kenőccsel..Ezután már elő sem jön...

2020. máj. 22. 20:19
 6/6 gungasam ***** válasza:
100%
Te kend be az egész arcod hidrokortizonnal
2020. máj. 22. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!