Úgy hallottam, h a fű idő elteltével nem mutatható ki se a hajban, se sehol. Ez igaz? A többi drogra mi vonatkozik?
Figyelt kérdés
Van olyan még ezen kívül, amit képtelenek kimutatni, bármiből is vesznek mintát? Mennyi idő kell, hogy elteljen?2010. okt. 16. 15:42
11/15 anonim válasza:
Elfelejtettem mondani. Állítólag bármilyen elfogyasztott drogot ki lehet mutatni gerincvelőből életed végéig. De nem tudom biztosan. Ez lehet, csak urbán legenda.
12/15 anonim válasza:
Énnekem nem tudták kimutatni semmivel sem. Pedig az alábbiakat nézték: Röntgen, Ultrahang, CT, Teljes labor, enkefalográf. Gyomortükrözés. Mindenen voltam már, csak boncoláson nem. Azt mondják pedig, az az alapos munka. Ha ott sem találnak, akkor már mindegy.
14/15 anonim válasza:
19:22 De ezeknél a vizsgálatoknál ugye egész mást kerestek? Akkor drogra nem vizsgálnak, miért is tennék?
15/15 anonim válasza:
Gerincvelő valóban nem volt, és én nem is kiabáltam, hogy mit keressenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!