Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Úgy hallottam, h a fű idő...

Úgy hallottam, h a fű idő elteltével nem mutatható ki se a hajban, se sehol. Ez igaz? A többi drogra mi vonatkozik?

Figyelt kérdés
Van olyan még ezen kívül, amit képtelenek kimutatni, bármiből is vesznek mintát? Mennyi idő kell, hogy elteljen?
2010. okt. 16. 15:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha tudod magadról h nem használhatsz szereket minek csinálod? Nekem nincs ien gondom mert senki nem kér tesztet tőlem vért nem adok így mind1.
2010. okt. 16. 15:45
 2/15 anonim ***** válasza:

A hajból akkor tűnnek el, ha addig nem használod, amíg lenő és levágatod. Vérből pár napig, vizeletből 3-4 hétig. A haj egy az egyben megőrzi a nyomokat, a kemény fiúk ezért (is) nyíratnak kopaszra. Visszamenőleg ki tudja mutatni, havonta mit használtál.

Amit semmiből nem tudnak kimutatni, az a rengeteg könyv, cikk, amiket elolvasol ezeknek a szaroknak a káros hatásáról, amiket volt anyagosok mesélnek, ezek által úgy tágul a tudatod, hogy nem amortizálod le Magadat. Okos legyél, hülye sok van!

2010. okt. 16. 15:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Jójójó:) okos leszek:D csak érdekelnek nagoyn ezek a dolgok. Rengeteget olvasok utána. De a többi szerek mennyi idő után ürülnek? ha egyáltalán kimennek a szervezetből? mert tudom, h van olyan ami pl beleépül a gerincvelőbe..
2010. okt. 16. 16:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Még annyit, pl. a Som Lajcsi bácsiból már valószínű nem tudják kimutatni, mit használt, de kit is érdekel? Mégis van, aki úgy gondolja, legalább élt. Csak sajnos legalább 10 éve múlt időben, pedig nem halt meg.
2010. okt. 16. 16:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Na, akkor örülök. Keresgélj itt a neten, egy csomónak megadják az idejét, fejből nem tudom őket. Amit leírtam, az konkrétan a THC. Így van, van amitől uv fény alatt világítanak a csontok.
2010. okt. 16. 16:05
 6/15 anonim válasza:
a fogyasztástól számítva 3 hónapig kimutatható az összes ha csak 1x használod de lényegében ha folyamatosan akkor ez nem érvényes mivel mindig ujra indul a 3 hónap. Persze ha folyamatosan használják ez valószínűleg több idő
2010. okt. 18. 16:23
 7/15 anonim válasza:
de most jut eszembe hogy a GINa-t nem tudják azt hiszem:D lényegében folyékony ex. bár konkrétan nem tudom. de ha csak 1 cseppel is többet teszel bele halsz simán szóval nem anájlom:D
2010. okt. 18. 16:36
 8/15 UM4 ***** válasza:

miért kéne más...? a THC egy közel optimális eszköz, jobb nincs, a rosszabbak viszont nagyon leépítik az embert.

hajból amíg lenő/levágják, vérből kb 28 nap.

2010. okt. 18. 17:41
 9/15 anonim ***** válasza:
A vérrel szokták pontosítani a fogyasztást. Ha vizeletminta kimutatja (pl. autóbaleset), utána azért vesznek vért, mert abban csak 3-4 napig van jelen.
2010. okt. 18. 18:04
 10/15 anonim ***** válasza:

THC: 3-4 vagy 4-8 óra a vérben a gyakoriságtól függően

néhány nap - 1 hónap 3 hónap vizeletben 2 generáción át a gerincvelő folyadékben

forrás.: [link]

Itt egy kis egyébb olvasmány a témáról:

[link]

2010. okt. 18. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!