A sertés zsírra is vonatkozik?
Figyelt kérdés
olvastam a sertéshús káros hatásairól és az lenne a kérdés hogy azok a káros hatások a sertés zsírra is vonatkoznak?2011. aug. 24. 22:51
1/4 anonim válasza:
A sertés hús káros hatása csak akkor mutatkozik, ha megeszed. Egyébként semmilyen káros hatása sincs. hasonlóan a teve, zsiráf, krokodil húshoz.A sertés zsír meg kiváló kenőanyag. Egy szelet zsíros kenyér,kovászos uborkával pedig isteni finom eledel. Ismétlem : egy szelet! Sokan ezt tévesztik el, akárcsak a sertéssültnél.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát én az utóbbi 3 napban vagy 15 szelet zsíros kenyeret bevágtam :D egyböl lett is egy jó pár pattanásom :S
2011. aug. 25. 10:40
3/4 anonim válasza:
Ubit azt ettél hozzá? Nagyon finom. A zsíroskenyeret jól megsózva, és paprikázva szeretem. És ubival!
4/4 anonim válasza:
Egyébként értem a kérdésedet. Bizony a zsíros, fűszeres kaja elősegíti a pattanások előjövését. Itt is a mérték számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!