Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki segítene nekem? Igazábó...

Valaki segítene nekem? Igazából nem tudom most mi higgyek

Figyelt kérdés

igazából nemtudom hogy hova is sorolhatnám ezt a kérdést..

de az van hogy 14/L vagyok.nem vagyok kövér most híztam 5 kg-t45 kg vagyok.de úgy látom h nagyon nagy hasam van a koromhoz képest.amikor járkálok az utcán mindig behúzom hogy ne lehessen látni.mások azt mondják egyátalán nem nagy de szerintem cask azért mondják hogy ne sértődjek meg.annyira elvagyok keseredve szeretnék még felvenni bikinit is.hogyan érhetném el hog szép jó alakom legyn torna gyakorlatok érdekelnek esetleg videók..lécci segítsetek olyan szomorú vagyok:(

2010. okt. 16. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, 45 kilósan nem lehet nagy hasad. Az a jó ha nem látszik a medence csontod, ne butáskodjál már.
2010. okt. 16. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
attól is függ, hogy hány centi vagy...
2010. okt. 16. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Javaslom, hogy fordulj iskolapszichológushoz, szerintem anorexia nervosa-d van. 45 kg-osan a testtömeged teljesen normális, persze csak ha 140 cm-nél nagyobb vagy, ezt azért feltételezem. Nincs szükséged diétára, és tornagyakorlatokra, mert sovány vagy.

Ismerd meg önmagad és fogadd el önmagad:)

Tökéletes vagy így, normális testsúllyal.

Üdv.:)

2010. okt. 16. 14:07
 4/5 Dr. Dav ***** válasza:
utolsót én írtam másik felhasználómmal.
2010. okt. 16. 14:11
 5/5 A kérdező kommentje:

150 cm vagyok:D

úú köszönöm :) remélem igazatok van:D

2010. okt. 16. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!