Higgyek a férjemnek? Alkoholproblémái voltak (? )
Figyelt kérdés
Azt mondja hogy már nem iszik, meg szedi a gyógyszert az alkohol ellen, de a feltételünk az volt hogy csak akkor jöhet vissza hozzánk akkor fogadjuk vissza ha beülteti a lábába az Esperal tablettát, de ő még csak a gyógyszert szedi. Félünk visszafogadni hogy mi lesz, ti mit csinálnátok? (Eddig 3 esélyt kapott a házasságban és mindig azzal jött vissza hogy ő már nem iszik, de mégis ivott, annyi változás van most hogy a gyógyszert szedi így visszafogadnátok?)2010. júl. 13. 19:23
1/4 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen a családban. De nálunk a gyógyszer szedése óta tényleg nem iszik! De sztem ez egyénfüggő!
2/4 anonim válasza:
Hát én még gondolkodnék rajta, mert a gyógyszer szedését abba lehet ám hagyni aztán újból elkezdhet inni..
De ha már lement a kúra, és tiszta legalább egy évig akkor utánna igen..
Ha lement a kúra és utánna kibírja gyógyszer nélkül is hogy ne igyon akkor visszajöhet, de az első botlás után végleg repül..
Én ezt a feltételt szabnám..
3/4 anonim válasza:
Éreztesd csak vele, hogy bizonyítania kell, ez majd értelmet ad az életének és ez is segít abban hogy ne igyon..
4/4 anonim válasza:
Sajnos ismerek olyan személyt, akinek a beültetés sem segített. Ahogy kezd kimenni a hatás, újra iszik. Rendszeresen az addiktológián köt ki. Persze ez személyiségfüggő, aki erősebb és van akartereje, annak beválhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!