S. O. S! A férjemnek rohama volt?
jajj...nem lehet, hogy vmi nagyon rosszat álmodott?ha nem, akkor sztem neurológushoz menjetek el...biztos, ami biztos...
az is fontos, hogy pl. sokáig kellett neki szólni, hogy felébredjen? mert ha rögtön felébredt, akkor rosszat álmodott...
sztem minél előbb menjetek el orvoshoz...
egyénként ha idegeskedett vmi miatt, jó ha van nála nyugtató mindig...
itt a neten is van sok szakértő, aki viszonylag hamar válaszol:
az első kettő hamar szokott válaszolni, de a többinek is lehet írni, minél több válasz...viszont sztem azért menjetek el orvoshoz, neked is megnyugtatóbb lesz...
jobbulást a férjednek!
majd írj hogy miújság!
remélem segítettem!
Ha a kiabálásodra felébredt, akkor csak valami álom lehetett.(az epilepsziás rohamok eszméletvesztéssel járnak) Az én párom futni szokott a lábaival az ágyban.
De ha te úgy érzed, hogy ez egy nem normális állapot volt, akkor menjetek háziorvoshoz, majd az elküldi kivizsgálásra.
Szerintem egyenlőre semmit.Lehet, hogy kicsit többet vacsizott, vagy feszült volt.Talán egy kis
nyugtató tea, vagy fürdő jót tenne lefekvés előtt.Ha későn vacsoráztok, annak is lehetnek zavaró hatásai.Ha ismétlődne akkor már érdemes orvoshoz fordulni egy kivizsgálásra.
Ezekután menjetek orvoshoz. Ezt már érdemes kivizsgáltatni.
Nem adott közben hangot, nem volt nyálas a szája?
Lehet, hogy átmeneti állapot. Talán tényleg csak egy álom volt,az álom olykor furcsa dolgokat produkál, gondolj csak a holdkórosokra, vagy a lidércnyomásra.
Inkább most te félsz az éjszakától,úgy gondolom. Ha beteg lenne, ez napközben is jelentkezne nála nem csak este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!