Mivel lehet azt elérni, hogy a kezemen karcolások legyenek, vagyis azt higgyék az emberek, hogy ereim felvágásával kísérleteztem?
Kérlek ne szigyatok le, inkább a kérdésre válaszoljatok, nem ölöm meg magam, nem kell leszidni, csak látszat...
kösz elõre is
Hogy a kezeden hegek legyenek azt azzal lehet elérni, hogy felvagdosod a kezed.
A Látszat meg minek? Én biztos nem akarnám, hogy akik látnak hülye libának gondoljanak.
De nem akarom felvágni, csak hogy úgy tűnjön
Hihetnek hülye libának, mert az vagyok
Háát...Még nem próbáltam de én amikor is koromban lila foltokat rajzoltam a kezemre hogy azt higyjék elestemXD
úgy csináltam hogy egy tiszta száraz ecsetet filctollal "be satíroztam" és azzalilyen kis köröket rá és ezt te is megtudod csak pl pirostollal vékony csíkot a közepébe...Bár ez elég béna...Az nem lenne elég ha csak símán bekötööznéd?azzal hogy be kellet kötözni mert nagyon vérzet stb...
:D rákérdezhetek a nemedre és az életkorodra? gondolom 14/L :D
karcold meg kőrzővel, annak megmarad a nyoma, de nem fáj...
minek? hogy sajnáljanak és hülyének nézzenek?
nekem valódi hegekkel van tele a kezem és folyton takargatnom kell.
ne akard.
:)) Jok, de teljesen félre értitek,
Nem 14 vagyok egyáltalán, 19et töltöttem múlt hónapban és nem azért akarom hogy felfigyeljenek rám
Kis szivatásról, megviccelésről, aztán kinevetésről van szó, nem túl durva nem kell leszidni miatta,
Tán a körzőst kell kipróbálja, hátha beválik
Azért köszi a válaszokat
körzőmkés,penge,borotva,kés.
bár inkább pszichológus.nem rossz indulatból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!